Problemer med blogg.no..

Synes det er ofte trøbbel her inne, enten med å logge på, vise bloggen eller legge inn bilder, så nå snuser jeg litt på blogspot for å se om det ikke er lettere og mere stabilt å bruke.. Noen andre som har testet ut andre bloggplattformer? Eller er de fleste fornøyd med blogg.no?

 

4 kommentarer

muumimamma

28.04.2012 kl.23:44

Jeg prøvde worldpress, men den var tungvint syns jeg. Syns blogg.no er lettfattelig og grei, særlig etter at de fornyet seg, men jeg vet jo at de hadde problem med serverangrep for en liten tid siden. Tror det er over nå da, men de har vel sine problem de også, som de fleste nettsteder. Jeg holder meg i allefall her på blogg.no :)

Rebecca

29.04.2012 kl.13:47

muumimamma: wordpress har jeg prøvd, men synes også det var tungvint.. Greit å ha det på norsk.. Håper det blir mere stabilt her, ellers så har jeg fått et godt inntrykk av blogspot.com (er til og med på norsk =)

wendysinfamilie

30.04.2012 kl.23:12

Har konto på blogspot også men bruker den ikke til annet enn å være registrert for å kunne følge andre der inne. Synes det var alt for tungvint er fornøyd med blogg.no siden den er enkel og grei :-)

Si ifra om du flytter da så jeg kan få fulgt deg :-)

Katrine

03.05.2012 kl.13:23

Blogspot er myyyye mer stabilt og lettere å ha med å gjøre (synes jeg) Er også det inntrykket jeg har etter å ha lest litt forskjellige blogger:)

Skriv en ny kommentar

Rebecca

Rebecca

30, Farsund

Blogger om hverdagen som mamma'n til Emma på litt over 1 år og tvillingene Ludvik og Mika som ble født i januar.. Elsker og ta bilder, lage mat og bake, men akkurat nå går det kun i bleier, melkeflasker, leking og byssing.

Kategorier

Arkiv

hits