En liten oppdatering herfra

Jeg vet jeg ufattelig treg med å oppdater her, men det går jo i ett her som vanlig. Nå har Helge og en kompis fått satt inn girkassa i Caravelle'n, så da blir det snart mulig å få kommet oss ut på tur alle mann med vogn til alle ungene. Det skal bli godt! 

Dårlig vær = kreativ pappa! Helge satt i gang Emma med fingermaling og satte opp telt og tunell til lillemor. Gjett om hun koste seg masse! 

Det å være alene med alle 3 ungene over lang tid er noe jeg har liten trening i. Det er skremmende, slitsomt og ikke minst noe som gir en veldig følelse av å ikke strekke til. Etter å ha hatt alle 3 alene i 5 timer på tirsdag var det veldig godt å synke ned i go' stolen mens Emma sov og bare gjøre ingen ting!

Guttene har virkelig fått i gang spisinga si og er nå godt over literen med mme, så vi har begynt forsiktig å innføre litt fast føde. Gutta skravler og ler når grøten kommer i munnen, men er nok ikke mye som havner i magen ennå. 

Det var det jeg rakk i kveld. Maten står på komfyren og Ludvik er ikke helt fornøyd.. 

 

4 kommentarer

Wendysinfamilie

19.04.2012 kl.12:47

Har full forståelse for at det blir liten tid hos dere, det vil nok bare bli bedre med tiden. Så herlige de er alle 3 klem

Lykkelig forelder

26.04.2012 kl.00:22

Skjønner godt at tiden ikke strekker til, hele tiden! Full respekt til deg!

Nyyydelige barn du har da, det må jeg si!

Rebecca

28.04.2012 kl.12:58

Wendysinfamilie: Ja, fritid er blitt et fremmedord ;)

Rebecca

28.04.2012 kl.12:59

Lykkelig forelder: Takk, synes ungene er ganske nydelig jeg å ;)

Skriv en ny kommentar

Rebecca

Rebecca

30, Farsund

Blogger om hverdagen som mamma'n til Emma på litt over 1 år og tvillingene Ludvik og Mika som ble født i januar.. Elsker og ta bilder, lage mat og bake, men akkurat nå går det kun i bleier, melkeflasker, leking og byssing.

Kategorier

Arkiv

hits