Hverdagsliv og 3 mnd. kontroll

Så har hverdagen hentet oss inn igjen og vi trives med å gjøre det vi gjør, selv om vi av og til har lyst til å gjøre noe annet. Gutta sliter så med tilvenninga av jerntilskuddet, men vi håper det roer seg snart, for det begynner å bli vel dårlig søvn på alle mann her. 

 

Søndag morgen, sånn som de burde være. Emma og Helge koser seg med Mikkes Klubbhus og Eilif.

Gutta var på "eu-kontroll" og bestod med glans. De vokser som ugress, og helsesøster er veldig fornøyd med utviklinga på guttene. Jeg er ikke helt fornøyd med at det er snart på tide med fast føde, men jeg får vel bare prøve å henge med i svingene.Gutta er nå 60 cm lange og Ludvik er 5830 gram og Mika er 5480 gram. Sprøytene var lite festlig! Mika hadde en av rundene sine (med magevondt) så han gråt like ille før spøryte nr 1 som etter, men sprøyte nr 2 er verre, så det hørtes. Ikke noe gøy å "påføre" dem smerter, men dog så nødvendig! 

Gutta blir tatt bilde av til invitasjonene..

Ellers prøver vi, mellom alt det andre vi gjør, å planlegge barnevelsignelsen. Er heldigvis en god stund til, for jeg er ikke særlig rask. Men i dag har Helge tatt bilde til innbydelsene og jeg har fikset litt på de. Så nå skal vi prøve å få fotoskriveren til å funke.. Ellers har serviettene blitt kjøpt inn, så det er litt igjen å gjøre. 

Emma leser/leker med gutta. Veldig gøy!

Emma mener forøverig at hun er for stor til å sove på dagen. Trenger ikke si at jeg er uenig med henne!! Men man kan vi jo ikke tvinge henne til å sove heller.. Hun ligger å synger og skrvaler på rommet sitt.. Trodde unger sov midt på dagen til de var godt over 2 år jeg, og snuppa er ikke 1,5 år ennå, så dette kan bli spennede ;) 

 

4 kommentarer

mammantiljessicaogbenjamin

15.04.2012 kl.20:30

Skal si de har vokst!!

Jessica slutta med dubb på dagen like før hun fylte 3 år.

wendysinfamilie

15.04.2012 kl.22:45

Så fine de er alle 3 her sover Dylan fortsatt dupp en gang i blant kommer veldig ann på når han står opp om morgenen :-)

Rebecca

18.04.2012 kl.19:13

mammantiljessicaogbenjamin: Ja, det er sprøtt at de kan vokse så veldig!
Hadde ikke gjort noe om det var dagdupp frem til hun var i den alderen altså ;)

Rebecca

18.04.2012 kl.19:13

wendysinfamilie: Takk =)

Skriv en ny kommentar

Rebecca

Rebecca

30, Farsund

Blogger om hverdagen som mamma'n til Emma på litt over 1 år og tvillingene Ludvik og Mika som ble født i januar.. Elsker og ta bilder, lage mat og bake, men akkurat nå går det kun i bleier, melkeflasker, leking og byssing.

Kategorier

Arkiv

hits