Påskeaften

Siden vi klarte å nesten gå tom for morsmelkerstatning startet jeg dagen med å ta en tur på apoteket for å fylle opp lageret her hjemme. Eller, jeg startet jo ikke med det, for det er jo litt fôring av unger, påkledning og stelling først, men det er jo innlysende. Det mest dekkende ordet for turen på apoteket og Kiwi er KAOS! Mange desperate folk og køen på Kiwi var ikke til å spøke med. Du vet du har trøbbel i vente når man står i kø for å få ut melkeliteren ;)

Vel på etterskudd dro jeg hjem til kompani kaos og vi begynnte å pakke det vi skulle ha med oss og finne frem det ungene skulle ha på seg og med seg. Og det er ikke rent lite! En halvtime for sent var i bilen og på vei til lekeplassen for å møte Elin og Kyrre og ungene dems.Grilling stod på plakaten og vi var superklare!

Emma var veldig opptatt av å samle steiner og kongler, ja også spise på steiner da.. Nesten så man vurderer munnkurv på henne, da vi satt oss i bilen hadde hun steiner i munnen! 

Mat smaker helt klart godt ute og Emma spiste 2 pølser og var i strålende humør. Mere enn hva man kan si om gutta boys. De bytta på å hyle og klage, så vi rugga på vogna som noen maniske tullinger. Da var det (nesten) helt stille. 

Emma har bestemt seg for en ting, å huske er veldig gøy så lenge man husker høyt nok! 

Det var knallsol i dag, bare så synd det alltid skal blåse så kraftig her! Men Emma bryr seg ikke, og det er jo bare å kle seg.. 

Nå krysser vi fingrene for at gutta er i bedre form i morra og at været holder seg, så vi kan få en fin dag ute i morra også. Blir været for guffent får gutta være hjemme mens Emma og jeg tar oss en tur ut å lufter oss og løper litt rundt ;)

 

9 kommentarer

ewymarie

07.04.2012 kl.23:35

Det har vært mye vind her også. Kos å se slike trivelige bilder fra tur : )
Hørtes ut som en koselig påskeaften da. Morsmelkerstatning må man ha!:) Fine bilder!

mammantiljessicaogbenjamin

08.04.2012 kl.08:02

Hørtes koselig ut!Dumt gutta er litt cranky...men det går seg vel til.

wendysinfamilie

08.04.2012 kl.23:06

Så kos med tur ut, kjedelig når ungene er i dårlig humør men slik er det jo bare og da må en bare gjøre det beste ut av det, godt å være to som kan dele på vuggejobben :-)

Nydelige bilder bakover her ser jeg det av ludvik er jo bare nydelig

Rebecca

11.04.2012 kl.21:56

ewymarie: Man blir nok vant til vinden etterhvert.. Her blåser det 5 av 7 dager..

Rebecca

11.04.2012 kl.21:56

¤Malene: Takk. Ja, litt krise å gå tom for mat ;)

Rebecca

11.04.2012 kl.21:57

mammantiljessicaogbenjamin: Ja, var veldig koselig. Før eller siden må det jo gå seg til..

Rebecca

11.04.2012 kl.22:00

wendysinfamilie: =) Fint å være 2, helt klart. Takk =)

Skriv en ny kommentar

Rebecca

Rebecca

30, Farsund

Blogger om hverdagen som mamma'n til Emma på litt over 1 år og tvillingene Ludvik og Mika som ble født i januar.. Elsker og ta bilder, lage mat og bake, men akkurat nå går det kun i bleier, melkeflasker, leking og byssing.

Kategorier

Arkiv

hits