Herlige vårdager!

Ja, vi nyter virkelig det deilige vårværet. Selv om det går mye til med til guttene som er i variabel form, passer vi på å få vært mye ute med Emma og kost oss. Vi er så heldig å ha en lekeplass nesten rett over vegen, men Emma er ikke så intr i å huske og skli osv, men å løpe rundt er gøy. Og enda mere gøy om vi løper etter for å ta henne. 
Guttene nærmer seg 3 mnd og de har begynt å ha noen perioder hvor de er våkne og fornøyde. Da gliser og skravler de, og jeg glemmer alle timene meg hyling og gråting.. 

Mika Olai

Ludvik Martinius

Emma synes det er SÅ stas når guttene blir lagt på gulvet på madrassen. (har en sprinkel-seng madress som de ligger på siden de ikke liker å ligge i lekegrinda.) Da skal hun sitte mellom de og snakker med de, tar litt på de og leser litt i boka for dem. Flinke storesøster det!

 

Er vel på tide å vekke frøken syvsover så hun slipper å bruke en liten evighet på å sovne i kveld. Merker godt at vi har stilt klokka, men regner med at det går seg fort til. Mika er hos "tante Miriam" i dag, så vi har bare 2 unger her og da er det jo helt perfekt å finne på "noe". Må bare finne ut hva "noe" er først..

 

2 kommentarer

wendysinfamilie

27.mar.2012 kl.21:29

så herlige de er :-) Så morro at Emma trives med å underholde guttene :-)

Innie

28.mar.2012 kl.13:37

Helt nydelige unger du har ja! :D *klem*

Tvillingene er nå bra lik de! :D

Kos med lekeplass så nærme, vi har det nesten på samme vis, parken er over stor veien her så er man der etter en liten spasertur. =D

Skriv en ny kommentar

Rebecca

Rebecca

30, Farsund

Blogger om hverdagen som mamma'n til Emma på litt over 1 år og tvillingene Ludvik og Mika som ble født i januar.. Elsker og ta bilder, lage mat og bake, men akkurat nå går det kun i bleier, melkeflasker, leking og byssing.

Kategorier

Arkiv

hits