Treg som vanlig

Jepp, det er ikke så ofte jeg får blogget om dagen. Er så mye annet å gjøre og nå som været er fint er vi ute og koser oss med våren som er her. 

Jeg har klart å bli et år eldre siden sist jeg blogget og i gave fikk jeg sykkel av Helge, sykkelhjelm av Emma og vindjakke av guttene :) Emma og jeg måtte ut å prøve ut gaven(e) min(e). 

Etter en lang dag ute er det godt å ta et bad og få på pysjen og kose seg med en bok i go' stolen før sengetid.. Emma tok dyna til en av gutta og satte seg til rette og ble sittende lenge og kose seg

Ludvik vokser som bare det og nå skravler han mer og mer. Ingen ting er så herlig som når han gliser og kommer med de herlige lydene sine. Da glemmer man alle timene med hyl og skrik.

Mika har også begynt å skjønne at det går ann å være våken og blid på en gang, og det uten melkeflaska i munnen. Det er ikke få ganger han begynner å glise og skravle mens han spiser, så han er blitt veldig flink til å grise masse..

 

5 kommentarer

* I r l i n *

24.mar.2012 kl.19:34

aaww :D Nice ;D Ha en fin kveld dah! ;D

fembarnsmamma

24.mar.2012 kl.19:58

Gratulerer med overstått bursdag da:) Da jeg ble 30 år så hadde vi fest sammen med venner. Men tror du ikke at jeg klarte å bli gravid rett før festen da???? Jepp, ikke noe alkohol på meg=/ Men jeg blir 40 år til fredag og i slutten av aril så skal jeg feire sammen med venner. Juuuuhuuuu, det blir gøy:)

Mika var veldig lik pappaen sin synes jeg:) Herlige bilder av alle tre=)

Ha en flott kveld;)

mammantiljessicaogbenjamin

24.mar.2012 kl.20:25

Så store gutta har blitt!

Gratulerer med dagen din som var:)

Inger-Lise

24.mar.2012 kl.20:41

Gratulerer med dagen som var! :)

Så nydelige smil på guttene, og som de vokser.. hællandussen så herlige de er!

Kos dere med helg.

KLEM

25.mar.2012 kl.10:30

Åååå, så fine og pene unger dere har. Blir så glad (får litt våte øyer) når jeg leser og ser at guttene smiler og at de prater. Da er det lett å glemme alle de timene de har grått. Emma er jo så go, guttene må jo dele dyna med søstra si ;-)

Skriv en ny kommentar

Rebecca

Rebecca

30, Farsund

Blogger om hverdagen som mamma'n til Emma på litt over 1 år og tvillingene Ludvik og Mika som ble født i januar.. Elsker og ta bilder, lage mat og bake, men akkurat nå går det kun i bleier, melkeflasker, leking og byssing.

Kategorier

Arkiv

hits