Vår i luften

Det er ikke ofte jeg får blogget lenger, men når det er en rolig stund etter ungene er i seng  så er det så lett å prioritere å gjøre litt i huset. Og når ungene er våkene så er det jo dem vi holder på med..


 

Endelig er det skikkelig vår ute og Emma elsker å være ute. 

Vi prøver å komme inn i litt rutiner for Emma om dagen også nå og vi har funnet ut at det å gå ut en tur etter frokost (også leker Emma litt mens gutta får sin frokost) er veldig kjekt så får hun litt luft før hun skal sove..Guttene sover duppen sin litt rundt forbi og i går sov de begge på sofaen her. Prøver å vende dem til å være litt "runde" så de ikke er avhengi av å sove feks kun i sin egen seng eller kun i vogna mens de blir trillet osv. 

På onsdag var vi på sykehuset med Ludvik. Vi hadde blitt innkalr til hørselsentralen og ble litt overrasket over det da de sa sist gang at vi skule inn når han er 8 mnd... Vel, legen titta han i øra og sa "sees om ca 1 år" og vi gikk ut som 2 spørsmålstegn. Nå skal de sies at legen så litt  forvirra ut når hun tittet på data'n sin, så vi lurer rett og slett på om det ikke var en glipp.. Veldig kjipt i alle fall, for begge gutta hadde vondt i magen på turen både inn til byen og hjem igjen. Siden det var veiarbeid og "sauer i veien" tok turen gode 2 timer hver veg også. 

Et sjeldent syn, Emma holder hånda.. 

Vi var i Lyngdal på jakt etter vind/regnjakke til Emma på tirsdagen, men ente opp med å kjøpe en hel regndress i steden for. En ting er at den var hundrelappen billigere, en annen ting er at det er mere praktisk.. VI ble anbefalt å kjøpe en str større enn det hun bruker og resultatet er at dressen måtte henges i skapet. Tipper den er fin til høsten eller neste vår, for den er veldig veldig stor til henne og hun sliter jo med å gå med den på.. 


Emma tester regndressen sin.. 

Mellom hagen til huseieren og der vi parkerer står det ei gammel sandkasse. Har bare sett den har stått der med knekte bord og masse buskass og steiner, men Helge og Emma gikk ut til den i formiddag og begynte å rydde opp i den. Emma gjorde store øyne da pappa'n tok på seg dress og støvler.. 

Ellers så er ikke hverdagen vår så veldig spennende, det er i alle fall ikke så mye å blogge om da dagene går vekk til mating, bleieskift, byssing, trøsting og leking. Dagene går veldig fort og vi merker at det går mot sommeren nå. Skal blir veldig godt med litt varmere vær så vi slipper å dunge oss ned i masse klær. Tipper Emma også blir fornøyd med å slippe tykke klær etterhvert. 

Får vel kaste meg over flaskene til gutta, mens Emma er i seng. Kjekt med alt som er unnagjort ;)

6 kommentarer

Så herlig.. Ja det er superkjekt! Ha en fortsatt fin dag:)

Inger-Lise

16.mar.2012 kl.13:57

Deilig at det er vår på vei ja! Vi har fortsatt mer is og snø enn bar asfalt her vi bor, men i Oslo sentrum der jeg jobber er det vårvårvår-tralala! :) Og så kan vi se fra dag til dag at det smelter i hagen, så det er nok ikke lenge til vi skal ha frem sandkasse og sykler her og!

Så herlige guttaboys er der de ligger anføttes på sofan og sover. :)

Ha en fin helg.

KLEM

Rebecca

16.mar.2012 kl.20:37

¤Malene: =) Takk,ha en fin fredag

Rebecca

16.mar.2012 kl.20:39

Inger: Ja, det er så utrolig godt å kjenne på våren =) Ha en fin helg du også =)

fembarnsmamma

16.mar.2012 kl.21:02

Hehe, dressen så en smule stor ut ja:) Men det er alltid godt å ha noen klær å lur....

Det er deilig at våren er i anmars=) Men i dag har det vært litt kaldt her=/

God helg til store og små;)

Kristel

20.mar.2012 kl.22:48

Så herlige bilder. Deilig når våren er i anmarsj ja! :D

Skriv en ny kommentar

Rebecca

Rebecca

29, Farsund

Blogger om hverdagen som mamma'n til Emma på litt over 1 år og tvillingene Ludvik og Mika som ble født i januar.. Elsker og ta bilder, lage mat og bake, men akkurat nå går det kun i bleier, melkeflasker, leking og byssing.

Kategorier

Arkiv

hits