Hverdagen er i gang igjen

Etter vinterferie med besøk er vi godt i gang med hverdagen og våre gode rutiner. Deilig og kjenne på at det fungerer for storesøster og at gutta begynner å bli litt mere "med" på rutinene. De er enda små, så noe strengt regime kjører vi ikke på de (egentlig ikke på Emma heller, men litt rutiner er bare godt og trygt mener vi) 

Gutten er nå 9 uker og begynner å snakke litt med lekene sine. Veldig gøy og ikke minst koselig å høre

Det er ikke til å putte under en stol at døgnet ikke har nok timer, i alle fall ikke nok timer hvor det er stille og rolig her, men vi har klart å snike oss til å gjøre litt annet den siste tiden. Helge er veldig glad i kabare (eller aspik om du vil) så jeg måtte prøve å lage det.Veldig lett og lage og etter hva jeg skjønner, garantert vellykket resultat. Til og med Emma likte det, favoritten i den var ertene.

Etter å ha prøvd å tegne med fargeblyanter fant vi frem fargestifter. Mye lettere siden man kunne tegne med begge endene. 

I dag prøvde Helge seg på sjokoladekjeks og gjett om de var gode! Deilige og sprø på utsiden, myke inni. Ikke bra når man prøver å være litt mere flink med tanke på hva man dytter i seg om dagen.. 

Nå er jeg veldig motstander av smokkebruk på dagtid, men etter at Emma "lånte" smokkene til gutta gav jeg henne sin egen smokk. Gjett om det var stas! Var ikke lenge hun gikk med den, men hun tok seg en "svingom" med vogna og Goldi..

 

Ellers så passer vi på å leke og kose oss om dagen.. 

Siden det er vinter så måtte det jo komme litt sykdom i hus. Krysser fingrene for at ungene holder seg friske, for syke barn er ikke noe gøy!

I morra skal jeg ha en skikkelig ego-tripp. Emma skal til Irene og leke med Teodor og Mika skal til Gunvor mens Helge skal kose seg med Ludvik her hjemme mens jeg skal teste ut frisørlinja på den lokale videregående skolen. Skal stripe og klippe håret og bare slappe av i frisørstolen uten gulp, bæsjebleier og sikkel ;) 
10 kommentarer

Emilie Randeberge

07.mar.2012 kl.21:41

Koselig å lese om familien deres! Minnes godt den første tiden! var alene på dagtid med mine små, og kjenner godt igjen det du sier om at døgnet sannelig ikke har nok timer. godt med avlastning hos venner(?) :)

Kos deg i frisørstolen, det er godt å være seg selv, og ikke bare mamma! :)

wendysinfamilie

07.mar.2012 kl.22:00

Er veldig kjekt med gode rutiner ungene har bare godt av det.

Så deilig med tur til frisøren kos deg masse å nyt freden.

9 uker allerde ja tiden flyr fortere enn svint :- )

mammantiljessicaogbenjamin

07.mar.2012 kl.22:54

9 uker alt ja,tiden flyyyyr!!!

Kos deg masse hos frisøren!

Fine gutta og storesøster:)

fembarnsmamma

07.mar.2012 kl.23:13

Jeg er heller ikke noe tilhenger av smokkebruk dagen lang. Mats får ha smokken når han sover. Og etter han har stått opp så legger vi den bort. Det er ikke så ofte han får ha den i bilen en gang;)

Kos deg med frisørbesøk:) Skulle ha tatt en tur selv jeg....

Kristina

12.mar.2012 kl.16:00

Hei. Jeg har da funnet ut at du er min nabo her på helvik... Har også sett deg på ett annet forum på nettet... Operasjon......

Jeg vil bare si fra at trenger du trillepike til EMMA eller dine to små så har jeg ei jente her på 13 år som kikker etter noen å trille....

Hilsen Kristina wehus
Så utrolig søte de er! =D

Rebecca

16.mar.2012 kl.20:32

Emilie Randeberge: Ja, det er veldig godt å ha venner som stiller opp. Har ei som fast har en av gutta hver tirsdag ettermiddag og det er SÅ deilig =) Ble ikke noe frisør på meg siden læreren var syk..

Rebecca

16.mar.2012 kl.20:33

wendysinfamilie og mammantiljessicaogbenjamin: takk =)

Rebecca

16.mar.2012 kl.20:34

fembarnsmamma: Blir som her, smokk = soving og lange bilturer (ja og når hun er syk da)

Rebecca

16.mar.2012 kl.20:36

Kristina: Har lagt deg til på FB. Skal prøve å rote meg til å ta kontakt ang trillepike til Emma. Er mange som vil trille rundt på henne men har ikke noen avtale med noen ennå (de fleste er så unge)

Skriv en ny kommentar

Rebecca

Rebecca

29, Farsund

Blogger om hverdagen som mamma'n til Emma på litt over 1 år og tvillingene Ludvik og Mika som ble født i januar.. Elsker og ta bilder, lage mat og bake, men akkurat nå går det kun i bleier, melkeflasker, leking og byssing.

Kategorier

Arkiv

hits