Besøk av mamma og lillebror

Min lillebror har vinterferie denne uken, så han og mamma er nedover på besøk. De bor hos kusinen min siden vi bor en smule trangt om dagen. Emma synes det er veldig stas med besøk av onkel og bestemor og koser seg masse om dagen.

Emma og onkel Lars leker 

 

Dagene går nå med til å ha besøk og de vanlig gjøremålene. Når Emma er opptatt med onkel og bestemor holder et øye med gutta har jeg passet på å rydde litt i klærne til ungene og meg selv. Kjekt å få sortert og ryddet litt. Så det ble en del klær vi kunne gi bort sammen med Emma sin gamle vogn til noen som trengte det. Veldig kjekt å kunne hjelpe noen, samtidig som vi fikk det unna =)

Emma er klar for en tur ut på butikken

I går hadde vi en usedvanlig rolig kveld her hjemme. Ludvik ble hentet av Miriam på dagen og tidlig på kvelden leverte vi Mika til Gunvor. Ja, vi er utrolig heldige som kjenner så snille og hjelpsomme folk! Satt litt apatisk og lurte på hva i alle dager skal jeg gjøre? Begynte å rydde/sortere litt i gangen, men måtte bare gi opp og vi tok kvelden tidlig. Helt sprøtt og legge seg uten å forberede nattens mating osv. Til og med Emma sov lenge, så det var utrolig deilig!

Emma sover duppen sin sammen med "Goldi" 

Etter å ha spist frokost hentet jeg mamma før vi dro og hentet Mika. Han hadde virkelig sovet godt den natten, hele 8 timer!! Det er noe annet enn de sedvanlige 4 timene han sover her.. Men det er noe med at gutta vekker hverandre. Ludvik kom hjem senere på dagen og hadde til og med fått seg et bad mens han var borte. Snakker om ekstraservice ;)

 

Guttene er klare for en liten biltur

 

Vi fikk laget pinnekjøtt til middag i dag, men lillebror spiser ikke det så han fikk spagetti. Emma fikk også litt av det, men var mest pølsen hun spiste.. Pinnekjøtt derimot var veldig godt og hun satt og sa "nam" under hele måltidet 
11 kommentarer

Koselig! Hørtes ut som en flott dag. Kjempefine bilder:)

Rebecca

29.feb.2012 kl.21:38

¤Malene: Takk =)

Mamma til Tobias

29.feb.2012 kl.21:45

Hørtes kjemp koelig ut :D å fine bilder :D

lars

01.mar.2012 kl.14:37

Ja, det har vert moro her:-) det er dumt at vi skal reise i mora:-(

03.mar.2012 kl.14:03

koslige bilder av emma og onkel lars:)å sikkert deillig med lit fri .ha ei kjempe fin helg.

bestemor Vera

05.mar.2012 kl.11:05

Det var veldig koselig å se Emma igjen(det er litt over 5 mnd siden jeg så henne sist) Så jeg har aldri sett Ludvik og Mika, men nå har jeg møtt de og har vært sammen med alle tre barnebarna mine. Det var godt å få sett de og holde de. Emma er bare så god og snill. Det var ikke lett å reise hjem på fredag, men jeg vet jo at vi sees i påsken(håper tiden går fort) Det var jo fint å se dere å da(men jeg var vel litt for opptatt til unga) Det er litt av en "jobb" dere har, og jeg håper at gutta snart blir kvitt magevonde. De er jo snille når de ikke har vondt.

Rebecca

05.mar.2012 kl.22:11

Mamma til Tobias: Takk for det. Ja, var veldig koselig =)

Rebecca

05.mar.2012 kl.22:12

lars: Blir gøy når dere kommer tilbake neste gang. Emma kommer nok til å bli kjempe glad =)

Rebecca

05.mar.2012 kl.22:12

Anonym: Takk for det =)

Rebecca

05.mar.2012 kl.22:14

bestemor Vera: Takk for ei koselig uke =) Er ikke så lenge til neste gang, håper gutta har litt mindre vondt i magen da

wendysinfamilie

05.mar.2012 kl.23:48

Så flott med hjelp så dere kan få litt fri mellom slagene.. .-) Morro med liten onkel thi hi :-)

Skriv en ny kommentar

Rebecca

Rebecca

29, Farsund

Blogger om hverdagen som mamma'n til Emma på litt over 1 år og tvillingene Ludvik og Mika som ble født i januar.. Elsker og ta bilder, lage mat og bake, men akkurat nå går det kun i bleier, melkeflasker, leking og byssing.

Kategorier

Arkiv

hits