Hørselsentralen, frisør og manuellterapeut..

Vet jeg er treg til å blogge, men det er ikke så mye tid å bruke på nettet.. Dagene går ganske raskt og det skjer noe hele tiden. Guttene er mer og mer våkne, dessvere er meste av våkentiden dems preget av magevondt til tross for at Ludvik har blitt en del bedre. 

Babygym'n var ganske kjedelig, så da sover vi i steden for..

Onsdag var Ludivk og jeg en snartur hos legen og fikk konstantert vannbrokk. Legen sendte en hennvisning til ureolog (eller hva det nå heter) på sykehuset for å sjekke det skikkelig ut.. 

På torsdag var Ludvik på hørselsentralen for å sjekke ut venstreøret. De har ikke klart å få noe gjennomslag på det, så nå skulle han inn på utvida tester. Emma var hos Irene og Teodor og koste seg masse der. Mika og jeg tok en tur på Sørlandssenteret mens Helge var med Ludvik. Siden Ludivk måtte sove var det godt at det var han som var med, for det var ikke lett. Han slet med magevondt og da sover man ikke akurat .. 

For å gjøre en lang historie kort, Ludvik er helt døv på venstre øre. Overlegen fortalte kort om veien videre med oppfølging, flere tester og tiltak. En vond beskjed å få, samtidig som vi er veldig veldig glad han har normal hørsel på høyre øret!

Emma koser med lillebror 

På fredag ringte jeg det lokale videregående skolen sin frisørlinje og hørte om de kunne klippe Emma. Så vi kastet oss rundt og Emma fikk sin første klipp. Jenta som klipte henne var veldig tålmodig, Emma var veldig flink til å snu på hodet for det skjedde jo noe over alt der. Etter hvert ble hun utolmodig og da luggen stod i gjen var Emma lei. Så hun er veldig fin bak på håret og ganske hakkete forran. Men mye bedre enn hva hun var og prisen var veldig hyggelig (50 kr)
Da vi kom hjem var det å spise, få i Mika noe mat og komme seg ut igjen (må nevne at det regnet en del og blåste veldig ute..) Han skulle til manuellterapeuten. Og som forventet så har Mika også Kiss (dog ikke Kiss 2, og mye mindre rammet enn broren) Så da skal han følges opp om 2 uker, så krysser vi fingrene for at vi merker en bedring! Etter timen handlet vi (Mika og jeg) og tok en latte på Travllers Kaffè. Veldig koselig og gjøre noe som er "unyttig" og ikke må gjøres.

Emma og Onkel Lars sist gang de møttes

Til søndagen kommer mora mi og lillebror nedover til Sørlandet. Vi ser frem til at de skal få møte gutta, er jo veldig stas og "vise" de frem. Så da skal jeg få kost meg med forfalt husarbeid og få litt "alenetid" med Emma. 

I morgen har vi ingen planer. Deilig, men for all del, det blir nok å gjøre uansett. Travel med 3 barn under 1,5 år, men koselig er det å! 

 

 

10 kommentarer

mammantiljessicaogbenjamin

24.feb.2012 kl.21:20

Uff da,det var trist og høre,men godt han hører med det andre.

Er det permanent eller kan han høre etterhvert?

fembarnsmamma

24.feb.2012 kl.21:32

Uff, det var trist å høre:( Men godt at han hører på det ene øret da:)

Så deilig med besøk nå da:) Kan tenke meg at at de er spente på å få se tvillingene;)

wendysinfamilie

24.feb.2012 kl.22:05

Trist beskjed men kan jo være kjekt å få vite det så tidlig, er det noe dere skal gjøre i forhold til det.

Ha en super helg :-)

kenandredanielogmamma

24.feb.2012 kl.22:21

Huff det var trist å høre:( Det er godt at han høre på det andre øret..

Ha en fin helg:)

Rebecca

24.feb.2012 kl.22:25

kenandredanielogmamma: Takk, ha en fin helg du også =)

Rebecca

24.feb.2012 kl.22:26

mammantiljessicaogbenjamin: De regner med at det er permanent. Men de vet ikke om det er nervene det er noe galt med eller om det mangler en del/noe inne i øret.

Rebecca

24.feb.2012 kl.22:28

fembarnsmamma: Ja, er litt blanda følelser. Er trist at han er ensidig døv, men er glad han hører på det andre øret! Ser frem til besøket ja og de gleder seg og har hatt nedtelling ;)

Rebecca

24.feb.2012 kl.22:30

wendysinfamilie: Ja, er veldig glad de fant det ut tidlig =) Takk det samme til dere =)

maybritt hansen

25.feb.2012 kl.13:47

så trist at ludvik er døv på ett øre:(men det er jo mye hjelp å få i dag så håper han får den beste hjelpen han kan få<3kos dere masse med familie besøket.

Rebecca

29.feb.2012 kl.21:37

maybritt hansen: Ja, de er nok veldig flinke i Kr.sand så tror nok det skal gå fint. Takk =)

Skriv en ny kommentar

Rebecca

Rebecca

29, Farsund

Blogger om hverdagen som mamma'n til Emma på litt over 1 år og tvillingene Ludvik og Mika som ble født i januar.. Elsker og ta bilder, lage mat og bake, men akkurat nå går det kun i bleier, melkeflasker, leking og byssing.

Kategorier

Arkiv

hits