Barnevakt og storesøster-dag med shopping

 På lørdag hadde vi barnevakt for første gang til gutta. Er ikke hvem som helst man setter så små babyer til, men vi er så heldig å kjenne folk som vi stoler 100% på og som vi tør sette dem til så da var det bare å kjøre på. Emma skulle få være litt alene med oss så vi kastet oss i bilen og dro til Kvadrat på en liten handletur. 


Barnevaktene våre :)

Det var masse salg så Emma fikk seg nye vinterklær (til neste vinter) Ulldress fra Name It til 50%, vinterdress til 99 kr (før 699), en strikket kjole/tunika (som kanskje ikke går under nødvendig, men til 50 kr så var det liksom ingen stor krise) og vanntett vindjakke med fleecefôr til høsten og nye sko (joggesko og sherox). Fant også vanntette votter og 2 luer til 19 kr stykke. Veldig greit siden vottene hadde kostet 199 ;)   

Tiden gikk veldig fort på Kvadrat, og plutselig bare måtte vi dra for å rekke og hente gutta. Var veldig mye folk der, men kan ha noe med at det regnet veldig. Gikk tidvis i kø, det sier jo sitt. Emma var i strålende humør og vi sang og lekte i bilen. Kjempe kjekt for oss alle tre. 

 

Guttene sliter med MYE magevondt (i dag har Ludvik bare hatt en lang soveperiode, ellers har det vært vondt i magen, gråting og kaving) Desperate tider krever desperate tiltak. Vi kjøpte en vibrerende vippestol og de roer seg litt i den. Ikke hele tiden og hver gang, men den funker av og til og det er SÅ godt å ikke måtte bysse, trøste og bære på 2 hylende babyer "hele tiden". Ja, for det kjennes sånn ut når det står på. 

Ja, det var det jeg rakk gitt. For noe våknet.. Ikke spør meg hvem av gutta det er, men en av dem er det ;) Da er det høyst sansynelig full rulle til halv 1.. Har vært fast det i mange mange dager nå. 

 

 
 

7 kommentarer

fembarnsmamma

19.feb.2012 kl.23:10

Ojojoj, masse lykke til videre i kveld;)

Det var noen knallgode kjøp altså:) Mats har samme dress fra name it og den er knallgod=D

Helge

20.feb.2012 kl.01:11

det ble halv et i natt å ja.

wendysinfamilie

20.feb.2012 kl.23:07

Så deilig for Emma å få være alene med dere begge.. Også så masse flotte kupp HURRA

Kjedelig med magevondter..Håper det roer seg snart .. har du prøvd noen bæresjal eller slikt kanskje lettere for rygg og nakke :-)

tvi tvi

Ann-Kristin

22.feb.2012 kl.11:24

Så godt for storesøster å få begge for seg sjølv! Sikkert lurt med avveksling for dere også:)

Rebecca

22.feb.2012 kl.19:28

fembarnsmamma: Takk =) Ja, vi hadde sånn dress til Emma i høst og var kjempefornyd =)

Rebecca

22.feb.2012 kl.19:29

wendysinfamilie:

Emma var veldig fornøyd, men hu er generelt fornøyd ellers også da ;) Ja, magevondt er vi veldig lei. Regner med at det er pga låsningen dem har i nakken. Mika synes bæresjal er greit, mens Ludvik hater det. Tipper det er vondt for han siden han er så "banan-forma"

Rebecca

22.feb.2012 kl.19:30

Ann:Ja, det var veldig kjekt. Spørs om ikke vi syntes det var mere deilig enn henne ;)

Skriv en ny kommentar

Rebecca

Rebecca

29, Farsund

Blogger om hverdagen som mamma'n til Emma på litt over 1 år og tvillingene Ludvik og Mika som ble født i januar.. Elsker og ta bilder, lage mat og bake, men akkurat nå går det kun i bleier, melkeflasker, leking og byssing.

Kategorier

Arkiv

hits