15 mnd- og 6 ukers kontroll

Først og fremst: Hurra for gubben og meg! Vi har 9 års forlovelsesdag i dag. Vi feiret med å stå opp kjempe tidlig for å komme oss på helsestasjonen for Emma skulle ha sin 15 mnds kontroll og Ludvik og Mika skulle ha sin 6 ukers kontroll. 

Noen vitale mål: Emma er 11,4 kg og 83 cm lang. Ludivk er 4,1 kg og Mika 3,7 kg. Gutta nærmer seg å ha doblet fødselsvekten sin, og det er jo veldig bra med tanke på at de bare er 6 uker. Emma fikk vaksinen sin og jeg skal inrømme at jeg ikke ser frem til å ha 2 stk som skal vaksineres på en gang! 

For å gjøre dagen komplett klarte Emma og komme seg bort til trappa uten for helsestasjonen før jeg fikk tak i henne. Hun falt fremover og stupte kråke med panna ned i betongtrappa. Det var en fæl opplevelse og sekundene før hun vrælte var forferdelige. Så da hun skrek var jeg veldig glad.. Resultatet er en "Donaldkul" med skrubbsår på.

 


Emma sneik seg opp i vognbagen til Mika da vi kom hjem i dag, på jakt etter smokken hans.. 

Så for å virkelig friste skjebnen (eller noe sånt) dro vi på bytur med alle ungen. Det er første gang vi har gjort det. Er ca 1 time og 3 kvarter å kjøre hver vei. Emma måtte jo "få noe" synes vi. Kjøper sjeldent noe til henne egentlig, for hun har jo så mye.. Men dro en tur Toys 'r us og Emma fikk en Mini Mus bamse (hun ville egentlig ha en tigergutt, men 600 kr for en bamse er ikke helt hva jeg så for meg) og teservise i plast. Det vi egentlig så etter var "Drømmehagen bok" i hard plast som spiller sangene fra serien og NasseNøff bamse, men de hadde jo ikke det. 

Var en tur innom Cubus og fikk tak i dresser til gutta (hadde kostet 400 kr stykke og betalte 79 for dem) og noen bodyer i 86 til Emma. Hun har hatt et skikkelig "vokserøsk" og har vokst ut av så mye av klærne sine og det er lite bodyer og oppdrive etter str 86 (cubus sine er litt store i str så 86 holder enn så lenge) 
Ludvik hadde vondt i magen da vi var på senteret, selvsagt, så vi byttet på å bære og bysse han.. Heldigvis sovnet han og sov godt i vognen så da tok vi en tur på coop også.


Emma koste seg masse på turen og vi hadde det veldig fint. Gutta (og tidvis jeg) sov i bilen på vei hjem. Emma satt forran og skravla med Helge. 


Ludvik'n vår 


Mika Olai 


6 kommentarer

mammantiljessicaogbenjamin

15.feb.2012 kl.21:26

Store fine barn:)

Men huff og au!!Godt det gikk bra med Emma!!

Steinar Belland

15.feb.2012 kl.23:21

Blir nok spenning med små barn ja, Noen Donaldkuler hører med til gamet

Lykke til videre :-)

Rebecca

15.feb.2012 kl.23:23

mammantiljessicaogbenjamin: Ja, veldig glad det gikk så bra som det gjorde. skummelt og tenke på hvordan det kunne gått :/

Rebecca

15.feb.2012 kl.23:30

Steinar Belland: sant nok, men skulle gjerne tatt alle vondtene for dem..

Emilie Randeberg

18.feb.2012 kl.10:58

Så koselig blogg du skriver! :)

jeg har selv tvillinggutter født september 2011 :)

Ang. vaksinene på én gang, tar du det som det kommer. vi har nå vært gjennom to vaksinasjoner nå, og du får roe den første den før de stikker nr to :)

Rebecca

18.feb.2012 kl.18:05

Emilie Randeberg: Takk =) Godt å se andre med tvillinger som har overlevd spedbarnsperioden ;)

Skriv en ny kommentar

Rebecca

Rebecca

29, Farsund

Blogger om hverdagen som mamma'n til Emma på litt over 1 år og tvillingene Ludvik og Mika som ble født i januar.. Elsker og ta bilder, lage mat og bake, men akkurat nå går det kun i bleier, melkeflasker, leking og byssing.

Kategorier

Arkiv

hits