Hverdagen hos oss..

Jada, jeg sier hele tiden at jeg skal bli flinkere til å blogge, men det er ikke særlig enkelt med 2 som hyler halve dagen. Eller, det er vel mer hele dagen når jeg tenker meg om. Er veldig glad de ikke hyler på natta, men man blir en smule svett i øra og kokt i hodet av det..

Vi øver oss på å bruke sjalet, men Ludvik roer seg kun der når han ikke har vondt i magen..

På torsdag veide vi gutta og nå har de virkelig blitt stor. Ludvik har blitt 3800 gram og Mika 3340 gram. Merker godt vektforskjellen på de, selv om det bare er en halv kg. Nå har vi endelig fått vedtaket på maten dems fra HELFO, så da blir det litt lettere fremover håper jeg. Er ikke bare bare å legge ut for erstatningen når det koster ca 270 kr dagen! Så vi er veldig glad HELFO ikke var så trege som vi ble forespeilet.Helge og Emma lader opp til å bygge hytte i stua

I dagene som har vært har vi vært hos kiropraktor med guttene og Emma har vært å lekt med Teodor og Jeanette, og vi har vært hjemme og gjort det vi gjør hver dag. 

Emma bygger hytte

En vanlig dag kan se omtrent ut som dette:

Hver 3 time spiser gutta, så skiftes de på før måltidet eller etter på, flaskene rengjøres og steriliseres. En av oss spiser sammen med Emma mens den andre tar seg av gutta (de er veldig urolig på formiddagen/dagen) så er det leketid og tid for husarbeid.

Det går ca 1 maskin med klær om dagen.. Så er det på tide med ny runde med mating av guttene. Så spiser Emma formiddagsmat før hun sover en god dupp. På denne tiden er guttene mest plaget, så vi går stort sett å bysser og diller med hver vår unge. Når de roer seg (gjerne et kvarter eller halvtime) spiser vi, sjekker mail og facebook og rydder litt til..

Så står Emma opp fra duppen sin og det er middagstid. Etter middagen leker hun event vi med henne (en av oss mater gutta) før det ryddes og gjøres klart til kvelden. Pulveret til gutta måles opp, flasker med kokt vann settes i kjøleskapet. Emma spiser kveldsmat og vi går på badet og tar kveldsstellet. 

Når Emma er i seng fortsetter vi med mating, kosing og pusling med guttene og når de sover får vi gjort litt andre ting (som husarbeid, lage middag til oss selv, ha kontakt med andre osv) 

Så dagene går rimelig i ett..

Emma koser med lillebror før han blir kledd på utetøyet. 

Denne helga her har vi veldig mange planer. Vi skal ha totalt nedvasking av leiligheten før vi tar oss en skikkelig bytur. Har selvsagt barnevakt til alle ungene. Så avslutter vi helga med å sove hele søndagen...

 

 

 

Ikke akurat, nei. Vi har ingen planer, får litt besøk (deilig er det, for man blir litt isolert i sin egen lille boble) også om vi får noen rolige timer (ser dårlig ut siden vi har hyl-og-skrik på begge gutta) så er målet og få kommet ajour med husarbeidet. Synes egentlig dagene består bare av ungene og husarbeid, og det uten at man kommer helt i mål. Veldig kjipt å bli stressa av rot og støv, men har innsett at jeg bare kan glemme å ha det ryddig hele tiden. 

 

Tittei =)

 

Så mens jeg har blogget har det vært bleieskift, trøsting av baby, røring i maten og et forsøk på å spise litt.. Men nå må storesøster vekkes, ellers har vi henne gående til langt på kveld. 

Ha en fin-fin fredag =) 
 

4 kommentarer

Martilus

10.feb.2012 kl.18:55

Så koselig å følge med litt på dere :) Skjønner at dere har det travelt, men så utrolig skjønne barn dere har :)
Skjønner godt det ikek blir så mye tid til overs da! Du har noen nydelige barn.Håper dere får en flott fredagskveld:)

wendysinfamilie

12.feb.2012 kl.21:51

Så bra Helfo ikke var trege, de var ikke det her heller når Dylan fikk vedtaket sitt. Dylan hadde ingen problemer med nutramigenen. den lukter litt vondt men utenom det er den jo super om den hjelper for dere også :-) Kan tenke meg det går i ett :-)

Du skal se de roer deg me den nye maten. :-) tvi tvi ..

Rebecca

12.feb.2012 kl.22:12

Martilus: Takk

¤Malene - Mamma til Milio Andreas¤: Takk, ja det går i ett her, men er mye kos også =)

wendysinfamilie: Så bra den funka for dere. Er mye mindre magevondt her nå, Ludvik gulper MYE ennå, mens Mika gulper bare "normale mengder". Ja det stinker og smaker høgg. Emma har slutta å "stjele" flaskene til gutta, etter å ha prøvd 2-3 ganger da hu bare brekker seg av den

Skriv en ny kommentar

Rebecca

Rebecca

29, Farsund

Blogger om hverdagen som mamma'n til Emma på litt over 1 år og tvillingene Ludvik og Mika som ble født i januar.. Elsker og ta bilder, lage mat og bake, men akkurat nå går det kun i bleier, melkeflasker, leking og byssing.

Kategorier

Arkiv

hits