Rikdom

Det å sitte og se igjennom de siste tatte bildene på data'n og føle seg så uendelig rik er en deilig følse. 

Det tok oss nærmere 7 år å få oppfylt drømmen om å få barn og da vi begynte å snakke om at vi hadde lyst på en til begynte tankene og svirre rundt hvor vidt vi kunne få flere og om det ville ta mange år. Det gikk fortere enn vi trodde og vi fikk ikke en til, vi fikk 2! Så uendelig rike vi er, med 3 barn som er friske også har vi hverandre. Vi har tak over hodet, riktig nok i verdens største tak, men dog alikevel vi bor bra) mat på bordet og det vi trenger ellers.

For oss er Emma et stort mirakel. Vi ble forespeilet at vi måtte ta skrittet til hormonbehandling og prøverør, og det er klart, etter mange års prøving så var ikke troen særlig stor på at det skulle gå vår vei.. 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Vi har nå hatt behandling nr 2 på gutta hos kiropraktoren og gutta sov 4 timer sammenhengende i natt! En del fulle bleier på ettermiddagen og kvelden fikk vi først og en del søvn ble det å. I dag er de litt mere "kavete", så de er som sist etter behandlingen. Spennende å se hvordan de neste dagene blir. I dag skal vi prøve å få tatt igjen litt tapt husarbeid og i morra er det ny time til gutta. Jeg håper det blir den siste/nest siste, men det viktigste  er at det hjelper. Vi har kunne kutte ut å ha malt i maten dems også, så ikke tvil om at det har en effekt på magen dems. 

Emma var hos Silje i går og lekte med den yngste datteren dems. Fikk et bildet og det var ikke tvil om at lillemor koste seg. Da vi kom å hentet henne hadde hun det ikke travelt med å komme til oss en gang. Utrolig deilig å vite at hun hadde det fint borte. 

Før jul kjøpte jeg fingermaling til Emma og hadde store abisjoner om at vi kunne lage bilder og gi bort i julegave.. Vel, tanken var god den, men når mor ligger omtrent rett ut 24/7 så er det ikke fingermaling man prioriterer. Så på søndag fant jeg frem malinga, ark, lærret og kledde av Emma så hun fikk sitte i bleia når gutta sov. Hun var ikke veldig overbevist om at dette var gøy, rart nok når hun "maler" med mat til de fleste måltidene, men etterhvert fant hu ut at det ikke var så verst likevel. 

 Det var vel ca like mye maling på arket som på Emma tilslutt. Malingen måtte smakes på også, den er jo giftfri, men i følge Emma smakte den lite godt og hun brakk seg etterhvert. For man må jo smake på alle fargene. Kanskje de smakte forskjellig? Ikke vet jeg, for jeg smakte ikke ;)

Vi avsluttet seansen med en dusj og en vask av kjøkkenet.. var at aldri så lite behov, for å si det sån. 

Ellers så går dagene veldig i ett her. Kjenner det er deilig at gutta begynner å få litt mere tid mellom måltidene, så man sitter ikke med en unge på armen og mater hele dagen lenger. Så man rekker, av og til, og gjøre litt andre ting. Jeg har begynte på prosjekt kjøkken. Det vil si, vi har fått ryddet i alle overskapene og underskapene tok Emma og jeg i går kveld. Det tar litt ekstra tid når Emma hjelper til, men det er veldig gøy. Neste prosjekt blir å gå gjennom alt av hyller, skap osv på stua. Så får vi se hvor lang tid det tar, for det er alltid en bleie som skal skiftes, noen som har gulpa eller noen som er sultne ;)

7 kommentarer

muumimamma

07.feb.2012 kl.13:41

Høres ut som et travelt liv, men dere høres likevel ut som en harmonisk, herlig familie :))

fembarnsmamma

07.feb.2012 kl.15:11

Dere har det nok i overkant hektisk. Jeg kjenner til det=/ Men vi er da i overkant rike også da, på kjærlighet, kos, glede..... Barn er en berikelse i livet<3

Prøv å nyte mellom slagene=D

Herlige bilder=D

DSBs Mamma

07.feb.2012 kl.16:21

Så gøy at Emma fikk prøve å male :)

mammantiljessicaogbenjamin

07.feb.2012 kl.17:00

Gutta sover jo til om med likt!:)

Rebecca

10.feb.2012 kl.12:36

muumimamma: =) Ja, det er travelt, men vi koser oss mellom slagene ;)

fembarnsmamma: Takk, ja vi koser oss når det ikke stormer som verst.

DSMs Mamma: hu synes det var ganske gøy til slutt. Rart at hun er "flinkere" til å male med maten sin. hehe

mammantiljessicaogbenjamin: Ja, måtte jo bare ta bilde når de lå sånn. De ligger faktisk veldig ofte likt

Kristel

12.feb.2012 kl.22:33

Lykke! :D

Og så herlige bilder, spesielt de av Emma som fingermaler!! :D

Rebecca

14.feb.2012 kl.01:17

Kristel: =)

Skriv en ny kommentar

Rebecca

Rebecca

29, Farsund

Blogger om hverdagen som mamma'n til Emma på litt over 1 år og tvillingene Ludvik og Mika som ble født i januar.. Elsker og ta bilder, lage mat og bake, men akkurat nå går det kun i bleier, melkeflasker, leking og byssing.

Kategorier

Arkiv

hits