Tvillingene er 1 mnd!

Tenkt at gutta er blitt 1 mnd alt! Kjennes ut som om de har vært her "for alltid", samtidig som de fremdeles er litt fremmede og vi driver fortsatt og bli kjent. Det går veldig i ett, for å si det mildt, men vi koser oss masse også.

Endelig en bilde av alle ungene på et bilde.. Men en ser skremt ut, en griner og noen er veldig fornøyd med å få tak i fjernkontrollen *ler* 

I dag var vi å hentet et bæresjal. I mitt hode er det veldig praktisk å kunne feste en unge fast når magen gjør vondt, så har jeg armene fri. Men om teori og praksis er det samme gjenstår å se. Skal teste det ut i morra vist vi kommer så lang.. 

Et sjeldent bilde: Ludvik med øynene oppe ;)

I morra skal Emma prøve ut en ny barnevakt. Hun kjenner jenta fra før av, så er ikke så veldig bekymret akuratt. Blir spennende å se om vi får gjort noe fornuftig eller om vi tar oss en tur ut rett og slett.  Får se hvordan natta blir, for når man sover ca 4 timer i døgnet i gjennomsnitt så er det litt begrensa.

Emma er ikke helt sikker på om gynge-sneglen er farlig eller morsom.. Men ville opp på den flere ganger

Vel, da er det kvelden her. Er snart mattid, når gutta er ferdig med å spise skal jeg kaste meg i seng kjenner jeg. Er en ny dag i morra.. 

Ha en fortsatt god helg!!

 

2 kommentarer

Anonym

05.feb.2012 kl.00:10

Gratulerer med guttene som er 1 måned allerede!

Ann-Kristin

05.feb.2012 kl.11:54

Så fine unger!! Og du er SUPERMAMMA!!! Håper natta var bra:)

Skriv en ny kommentar

Rebecca

Rebecca

29, Farsund

Blogger om hverdagen som mamma'n til Emma på litt over 1 år og tvillingene Ludvik og Mika som ble født i januar.. Elsker og ta bilder, lage mat og bake, men akkurat nå går det kun i bleier, melkeflasker, leking og byssing.

Kategorier

Arkiv

hits