God helg!

Ja, så var det helg igjen.. Selv om dagene flyr så kjennes det ut som om vi har vært hjemme for alltid. Vi begynner å bli kjent med gutta og Emma er mer og mer nysgjerrig på de. I går ville hun løfte på Ludvik.. 

 Vi har fått snø nå. Masse snø! Og jeg tenkte jeg skulle være pedagogisk riktig å dra med meg storesøster ut så hun fikk oppleve å leke i snøen.. Jada, tanken var god den (samvittigheten også, for den saks skyld) men Emma var ikke enig. Snøen er teit, våt og kald, og hun vil ikke gå i den og så vist ikke sitte i den! Aller helst vil hun bæres. Prøvde å dra henne på akebrettet, men der gikk vist grensa i følge Emma.. 

Men jeg måtte grave ut bilen, så hun måtte være med litt til. Vel, ingen fare å sette henne fra seg ute, for hun går ingen steder når det er snø. Til nød et skritt, liksom. Uansett, blien ble gravd frem tilslutt.

Nå er det snart kvelden her og siden det er lørdag flesker vi til med restemat og pizza-baguetter og MGP. Sist nevnte må man ha med seg. Det er vel noe man elsker å hate.. 

Så håper vi på en rolig natt med litt søvn mellom slagene, så vi kan ha en velfungerende søndag ;) 
2 kommentarer

mammantiljessicaogbenjamin

28.jan.2012 kl.20:50

Ha en fin helg!!

wendysinfamilie

29.jan.2012 kl.21:46

De vokser seg til disse småtassene deres, er så flotte navn på de også..Snuppa ser ut til å kose seg i snøen. :-) Dylan er kjempe glad i å være ute selv når det er kaldt..

Skriv en ny kommentar

Rebecca

Rebecca

29, Farsund

Blogger om hverdagen som mamma'n til Emma på litt over 1 år og tvillingene Ludvik og Mika som ble født i januar.. Elsker og ta bilder, lage mat og bake, men akkurat nå går det kun i bleier, melkeflasker, leking og byssing.

Kategorier

Arkiv

hits