Tiden raser og jeg henger ikke med..

Nei, for det går i ett og gjerne rekker man ikke alt man skulle/burde ha gjort. Det å ha tvillinger og ei på 14 mnd er det samme som å ha kronisk dårlig samvittighet. Emma vil opp på fanget å lese bok mens Ludvik ligger der og spiser, samtidig begynner Mika og gråte.. Ja, jeg har for få armer. Og nei, Emma synes ikke det er bra nok å lese bok uten å sitte på fanget. Og ja, jeg får veldig dårlig samvittighet for alle sammen. Men jeg vil tro at vi alle venner oss til det. Venner oss til å vente på tur, venner oss til å ha dårlig samvittighet og vi venner oss til å føle at vi ikke strekker til. 

Ikke greit å være liten og ha vondt i magen. Mika Olai

 

På mandag var vi inne på hørselsentralen med Ludvik. De hadde testet han 3 ganger på barsel og 1 gang på hørselsentralen før vi dro hjem, men det ene øret "gikk ikke gjennom". Så Emma var hos Irene og lekte med Teodor og Janette,  og Mika og jeg var med innover. Denne gangen var det samme resultatet og vi skal inn igjen om 1 mnd for å ta noen mere omfattende tester. 

Emma er klar for en tur ut i den kalde vinden. 

Ellers så har jeg prøvd å være alene med alle 3 ungene for første gang. På søndag dro Helge for å hente en gammel bil, for det tar litt tid å fikse Carawelle'n og vi kan ikke sitte her med 3 små uten bil. Heldigvis kom Miriam bort og var her noen timer, så jeg slapp å sitte hele kvelden alene. Men må si jeg er glad jeg ikke skal sitte alene med de hver dag, gitt! Da hadde nok Emma måtte fått  seg barnehageplass. For det ble vel hektisk til tider og litt hett her. Men alt i alt gikk det greit, kan bare ikke huske å ha blitt SÅ glad for å se igjen Helge etter så få timer noen gang..

 

Ludvik Martinius sover på armen 

 

Nå som vi har fått snø, og hvor teit er ikke det, jula er da over, så er det straks litt mere tiltak å komme seg ut. Men siden Mika er blitt forkjølet så skal ha ikke ut, så da begrenser det seg selv. Skulle egentlig på helsestasjoenen og veie gutta i dag, men får bare se det ann. Vi fikk omsider tak i den erstatninga for premature som kan lages ekstra kaloririk, men begge gutta gulpa voldsomt av den, så blir spennende og se hvordan det går neste gang vi tester det ut.

Lillemor begynner å bli stor.. 

 

 

10 kommentarer

mamsen

24.jan.2012 kl.18:36

uff da, det var jo veldig synd at Mika er forkjølet:-( Det er ikke bare bare og ha 3 unger når en har 2 armer og et fang. Håper jeg kan hjelpe til når vi kommer til dere, men det er noen uker til da. Gleder meg til å se dere og få møte guttene og se snuppa igjen. Har ikke sett hu siden sept og det er lenge siden. Ikke slit dere helt ut. Så dere har snø, er ikke det bra? Vi har "bare" 45 cm med snø og det er bra. Vi skal på skitur i morgen og etterpå skal vi grille ute i det fri. Ha en fin kveld. Klem P.S. Skal hilse til dere fra Lars.

anonym

24.jan.2012 kl.19:53

Hei!

Gratulerer med to fine gutter! Kom over bloggen din her,og følte jeg hadde sett deg før! Kom på at jeg traff deg på helsestasjonen da du var gravid med guttene:) Jeg hadde da nettopp fått tvilling-jenter! Følte jeg hadde lyst til og kommentere,da du skrev at de gulper mye av MME. Får de enfalac? Vi hadde også problemer med det pulvere,mye gulping. Men byttet over til enfamil-og etter første måltid har de nesten ikke gulpet i det hele tatt..bare en annbefaling!

Lykke til videre!! Kos deg med de små:)

mammantiljessicaogbenjamin

24.jan.2012 kl.19:56

De er så små tvillingguttene:)

Skjønner godt at du ble svett av og være alene med alle 3.Jeg blir det av og være alene med mine to.

Åssen vogn er det Emma har??

Rebecca

24.jan.2012 kl.20:18

Ah, husker ikke hva du heter, men kan du ikke sende meg en mail? Jordmora på helsestasjonen snakket om å samle de som har små tvillinger her nede, det hadde jo vært kjempe kjekt! Mailadressa mi er andebecca (@) gmail.com

Fikk Enfalac, men fikk den først i går så har bare prøvd den en gang (skal ha 2 høykalori-flasker i døgnet) har gitt de nan (mye magevondt og forstoppelse) og hipp (mindre magevondt, men en del og forstopplese.. Skal sjekke opp Enfamil. Ellers har det vært snakk om den som er uten kumelk-protein, som jeg aldri husker navnet på..

Rebecca

24.jan.2012 kl.20:21

mammantiljessicaogbenjamin: Emma har en OTH Mouitan Terrain (gamle utgaven av Mouitan Buggy, den uten svingbart fremhjul)

Synes gutta har blitt store nå jeg da *ler* Men ikke noe gøy å være alene med alle 3..

Rebecca

24.jan.2012 kl.20:23

Mamma: Sprøtt å "snakke" med deg her :S Men.. snø er bare teit her sør på.. Emma har jo ikke vært noe i snøen før og gikk på trynet i stad og fikk snø i ansiktet, skal si hu hylte gitt *ler* er vel 10 cm her. Mika har heldigvis ikke blitt noe verre, bare snørr og nysing.. Så satser på at det ikke blir noe mere ut av det..

muumimamma

25.jan.2012 kl.00:52

Høres unektelig litt slitsomt ut alene med tre små ja. Min mor fikk tvillinger da jeg var 14 mnd. Siden min far jobbet måtte hun være alene med oss tre, og alle tre brukte tøybleier! Vær glad du slipper det :)) god bedring til forkjølte småtasser!

Rebecca

25.jan.2012 kl.14:18

Da må mora di hatt nok å gjøre.. kjøpte tøybleier til Emma, men ble gravid så da var luktesansen "litt god" og da var ikke tøybleier tingen ;)

Eldbjørg Andrine

27.jan.2012 kl.10:18

HEi.

Så fantastisk gutta dine er.

Jammen må det vere slitsomt, men jammen må det være fantastisk også.

Skulle så gjerne ønske jg kunne få flere barn også.

Du er kjempeheldig

Hvordan går det med mat og spising nå etter fødselen, hvordan er det med mengder, og måltid hypighet??

Er du flink å ikke spise snop og usunn mat eller tåler du ikke slikt.??

Føler at "alle andre" vektoppererte lissom plutselig bare spiser sunt, trener masse og ikke noe er noe problem.............. huff.....

Du ser flott ut, og du har en flott familie.

Rebecca

27.jan.2012 kl.13:11

Spising og mat ja.. Uff, jeg rekker ikke spise så ofte som jeg vil/skal/bør.. og middag er noe vi ha kanskje 2-3 ganger i uka. Det er i overkant hektisk og tøft her om dagen. Usunn mat og snop spiser jeg av og til. Prøver å være "flink" og spise rett. De fleste vektopererte må nok jobbe med seg selv ang maten, men er veldig mange "flinke" som er flinke til å fortelle om alt det riktige dem gjør, og det som ikke er så bra, det holder de munn om ;) Skal se om jeg ikke får tid til å skrive ett innlegg i løpet av helga om mat osv..

Trening eksisterer ikke her nå. Men å løpe etter Emma, leke med henne og fly rundt å gjøre alt som skal gjøres er nok trening for min del. Døgnet har ikke nok timer ;)

Skriv en ny kommentar

Rebecca

Rebecca

29, Farsund

Blogger om hverdagen som mamma'n til Emma på litt over 1 år og tvillingene Ludvik og Mika som ble født i januar.. Elsker og ta bilder, lage mat og bake, men akkurat nå går det kun i bleier, melkeflasker, leking og byssing.

Kategorier

Arkiv

hits