Så var det vist helg, sies det..

Ja, jeg ble overrasket da jeg så på facebook at en av mine venner skrev at nå var det helg igjen og lurte på hva hun skulle finne på i helga. 

Først og fremst, jeg hadde ikke helt fått med meg at det er helg igjen.. Selv om jeg vet det er fredag, så betyr jo ikke det at man nødvendigvis kobler at det er helg! Grunnen til at jeg viste at det var fredag var at vi var hos manuellterapauten med gutta (det gikk bra, de var fornøyd med bevegligheten og ville vi se de igjen om 1 mnd) 

Emma pyntet seg med den nye kjolen hun arvet etter jentene til Irene når hu skulle til Gunvor og Tor mens vi var med gutta hos MT

 

Så ja, det er helg i alle fall og vi har ingen spesielle planer. Har et mål om å få ryddet og sortert i klærne til gutta. Vi har vært så heldige og arvet masse klær fra flere, så det er sortert i flere runder og nå er det et salig kaos. Med plassproblemer så er det å ikke ha orden på ting veldig dumt, så nå må jeg få tatt tak i det. Men når gutta sover og er rolige er det så lett å velge og leke med Emma og når hun sover så er det greit å få unna litt husarbeid..


Mika holder smokken selv, så den ikke stikker av..

I dag fikk vi 2 pakker i posten! Kjempe stas. Vi fikk barselgave fra ei jeg gikk på barne- og ungdomsarbeiderlinja med. Guttene fikk hver sin hele joggedress. En lysegrå og en mørkegrå. Kjempe stilige var de. Den andre pakken var fra go' boken. Vi skulle jo liksom melde Emma ut av den klubben, men har så langt bare avbestilt pakkene. Siden jeg var på barsel på sykehuset så glemte jeg hele avbestillinga.. Emma klager ikke ;) 

Emma digget denne rosa kjolen som hun fant i posen med arvetøy og var ikke enig i at det skulle av ved leggetid.

Vi fikk skjemaene for navnvalg til guttene her om dagen. Så jeg fikk fylt de ut og sendt dem i går. Så nå er det ingen vei tilbake (og folk kan klage så mye de bare orker) gutta heter, offisielt Ludvik Martinius og Mika Olai. 

Gutta har ikke sovet så godt på dagtid de 2 siste dagene, de har sparket en del i hverandre og vekt hverandre, så vi fant ut at vi skulle ta tvillingvogna inn og legge dem i hver sin bag der. Og det hjalp. Ingen som sparket den andre så den andre våknet.. Litt trist at vi ikke får dytta begge ned i Simo'n lenger, for den er så god å bysse når de har vondt i magen, men det er veldig greit at de sover litt sammenhengende ;)

 

 


Emma og Mika på pappas fang

Ludvik og jeg slakkar'n på sofaen 

 

Nå håper jeg bare at vi får bilen vår på vegen om ikke så alt for lenge. Siden jeg ikke har fått kjøpt regnetrekk til tvillingvogna ennå, så blir jeg "litt" låst her hjemme, for her regner eller blåser det nesten alltid.. 

 God helg! 

8 kommentarer

mammantiljessicaogbenjamin

20.jan.2012 kl.21:11

Så fine kjoler Emma har:)

Og gutta er jo bare så fine!!

Kos dere i helga da!

Anja

20.jan.2012 kl.21:23

Så koselig å se at du har det bra becca :D

Grtuerer så mye me gutta de er helt nydelige :D

fembarnsmamma

20.jan.2012 kl.22:19

God helg til dere alle sammen=) En herlig familie har du fått deg;)

wendysinfamilie

20.jan.2012 kl.22:56

så morro med litt bilder, er så skjønne alle 3 barna deres :-)

God helg

vera

21.jan.2012 kl.10:23

Hallo. Så fine bilder det er av alle dere. Ludvik Martinius & Mika Olai er fine navn, skal dere bruke begge navnene på de? Emma er jo så fin og det er bra at hu er nesten frisk igjen. Det er jo bra at Emma er så forsiktig med guttene, så lenge det varer :-) Ha en fin dag.

Rebecca

21.jan.2012 kl.16:21

mammantiljessicaogbenjamin: Takk =) Kos deg i helga du også

Anja: Takk for det

fembarnsmamma: Takk. Er veldig fornøyd med familien ;) Kos deg masse du også

wendysinfamilie: Takk. Må jo vise dem frem ;)

Vera: Trur vi bare kommer til å bruke Ludvik og Mika.. Men har tatt oss i å si Lukas til Ludvik en del ganger (og det er jo hesten til Emil ;) )

Emma prøvde å "ta av" nesa til Ludvik i dag, så vi må nok følge litt med.. Og det var etter hun hadde gitt han en kos.. hehe.
Så nydelige barn!! :) Kom over bloggen din etter å ha lest noen gamle kommentarer på min blogg. Leste meg litt nedover her inne, og synes du har en kjempe fin blogg og familie! :)

Fast leser fra nå av :D hehe

Kristel

22.jan.2012 kl.21:35

Så fine bilder, ser ut til at dere har det kjempefint :D

Skriv en ny kommentar

Rebecca

Rebecca

29, Farsund

Blogger om hverdagen som mamma'n til Emma på litt over 1 år og tvillingene Ludvik og Mika som ble født i januar.. Elsker og ta bilder, lage mat og bake, men akkurat nå går det kun i bleier, melkeflasker, leking og byssing.

Kategorier

Arkiv

hits