Guttene er 2 uker i dag =)

Ja, i dag er guttaboys 2 uker (eller jeg skulle ha vært 38 + 2 uker gravid) og vi driver fortsatt og blir kjent alle sammen. 

I går hadde vi besøk av Miriam og Roy. Gutta sov godt på armene til Miriam og Emma la sin elsk på Roy og var opp og ned av fanget hans ca 200 ganger

Da vi skulle legge gutta tok jeg på Mika samme pysjen som Ludvik hadde, og det var ikke særlig smart. Det var litt kaos og forvirring om hva som hadde spist når og hvor mye. Vi var rett og slett usikre på hvem som var hva helt til vi la dem ned i vogna og så på dem likt. Skulle ta bilde av de i like klær, men det ble jo veldlig "fine" bilder.. 

Emma hilser på Mika.. 

Emma er mer og mer opptatt av gutta og når de begynner å gråte i vogna (sover inne i Simo vogna på dagen) kommer hun bort å "sier i fra". Samtidig blir hun litt frustrert når mamma eller pappas fang er opptatt og hun ikke kan løftes rett opp.

Heldigvis begynner Emma og bli i bedre form nå. Hun har ikke kastet opp på 2 dager og nå spiser hun igjen, ikke mye, men alle fremskritt er bra! 

Bilde som er tatt før vi dro på helsestasjonen for å veie gutta på tirsdag.. 

 
 Siden dette bilde ble "etterlyst" etter det lå på Foreldremanualen hiver jeg det ut her nå ;)

 

4 kommentarer

18.jan.2012 kl.20:46

Så fine bilder det er av Mika og Ludvik. De var jo like når de hadde like klær på seg. Så bra at snuppa kommer seg :-) Håper tiden går fort, for det er noen som venter på å få møte dere. Klem fra onkel og bestemor.

mammantiljessicaogbenjamin

18.jan.2012 kl.21:38

De er veldig like,er de enegga??

Bra frøkna er bedre:)

Stilig bilde det siste!!;)

fembarnsmamma

18.jan.2012 kl.23:40

De er så søte, alle tre;)

Jeg sender en mail når jeg får somlet meg til å sortere litt tøy:)

Det hadde vært koselig med fødselshistorie når du har tid:) Hehe, tid er vel ikke det du har mest av om dagen tenker jeg=/

Herlige bilder av de små nurkene<3

Rebecca

19.jan.2012 kl.15:49

mammantiljessicaogbenjamin: Vi vet ikke om de er enegga, men vi tror det :)

Febbarnsmamma: =) Supert. Mamma skal ikke kjøre nedover før i påsken, for når de skal ned i vinterferien skulle de ta fly.. Fødselshistorie ja.. joa, kan skrive den etterhvert, gikk jo så fort, så det kan da umulig ta lang tid å skrive den ;)

Skriv en ny kommentar

Rebecca

Rebecca

29, Farsund

Blogger om hverdagen som mamma'n til Emma på litt over 1 år og tvillingene Ludvik og Mika som ble født i januar.. Elsker og ta bilder, lage mat og bake, men akkurat nå går det kun i bleier, melkeflasker, leking og byssing.

Kategorier

Arkiv

hits