Vår første helg som storfamilie

Ja, vi overlevde den første helga sammen. Selv om det har vært noe veldig strie runder da Emma har kastet opp flere ganger i senga si og vaskemaskinen har gått rundt 3-4 ganger om dagen. Vel, vi kjenner vi lever. Men vi koser oss en del også. 

I dag har Emma endelig vært under 38 grader, og til tross for stygg hoste som ender med brekninger så har hun vært stort sett blid. Også har vi vært på helsestasjonen for å veie guttene. Vi er så heldige å kjenne snille folk som lånte oss bil og passet Emma. Fikk løpt gjennom matbutikken også =)

Ludvik (som sover så godt på bildet over) hadde gått opp til 2550 gr og har tatt igjen sin fødselsvekt med 150 gr. 

Mika (bildet over er tatt under "raping") hadde lagt på seg til 2275 gr, dvs at han nå veier 95 gram mer enn da han ble født.. 

Det var det jeg rakk for nå. Blir lite tid til å vase på nett om dagen og på kveldene når Emma sover så går tiden til babykos og magevondt hos de små. Og litt husarbeid da.. med trykk på litt.

 

5 kommentarer

Muumimamma

16.jan.2012 kl.21:01

Høres jammen ut som dere har hatt en travel helg :)

mammantiljessicaogbenjamin

16.jan.2012 kl.21:40

Så små de er!!Men søte da:)

Håper storesøster snart blir frisk!

DSBs Mamma

17.jan.2012 kl.11:11

Og hvor er det superbildet som jeg så på foreldremanualen? Likte det bildet med flaske kjempegodt! Det ser ut som flasken er større enn babyen :) Håper at Emma blir frisk snart!

Hanna

17.jan.2012 kl.15:39

Oida, høres ut som dere har nok å holde fingrene i! Så søte små tvillingene er... Håper Emma snart blir frisk :)

Kristel

17.jan.2012 kl.23:27

Godt å høre at de har kommet seg over fødselsvekta :D Fine alle tre ungene :D

Skriv en ny kommentar

Rebecca

Rebecca

29, Farsund

Blogger om hverdagen som mamma'n til Emma på litt over 1 år og tvillingene Ludvik og Mika som ble født i januar.. Elsker og ta bilder, lage mat og bake, men akkurat nå går det kun i bleier, melkeflasker, leking og byssing.

Kategorier

Arkiv

hits