Endelig hjemme!

Og du og du så godt det er å være med Emma (og Helge selvsagt) Har virkelig savnet dem.. Emma er blitt veldig mammadalt og synes ikke det er okei at jeg går på do en gang. Det går seg nok til, men er veldig bevist på at hun skal få masse oppmerksomhet og tid med mamma'n sin. 

Emma er veldig lite intresert i gutta egentlig, men når hun skal bort å "hilse" på de så er hun utrolig forsiktig og stryker forsiktig på de. På bildet hilser hun på Mika. Hun kilte Ludvik under foten i går og lo selv. 

Dessvere er hun ikke frisk ennå, så vi lar hun ikke kose og nusse på gutta for å si det sånn. Vi har blitt rå på å bruke sprit.. 

Emma er litt sløv og ser ikke helt frisk ut, nei..

 

Guttene har vært veldig flinke til å spise, selv om vi fortsatt på jobbe mye med Mika og stimulere han en del siden han sovner og blir så sliten av å spise. En del magevondt er det jo, men vi venter på morsmelkerstatning for premature (var problemer med leveringen på den, men sykehusapoteket sender den til oss) så det blir spennende å se om det hjelper. De skal ha den blsndet som høykalori-melk for å få en "boost" og komme seg opp i vekt. Og legen mente at om de fortsatte og slite med magen etter de har kommet godt i gang med vektoppgangen så burde vi prøve ut erstatning som er for barn med melkeinntoleranse. Så vi får bare se hvordan det går fremmover. De skal veies på mandag, så det blir veldig spennende å se hvordan de ligger ann nå.

Simo vogna er en fin plass å sove på dagtid..

Ellers så jobber vi mot å ta svart belte i klesvask. Emma har jo kastet opp en del (og da etter leggetid, så dyner og sengetøy må vaskes) og gutta er veldig flinke til å tisse. Så 2-3 maskiner om dagen ser ut til å være det som går. (Og der hadde Emma kastet opp igjen og ALT i senga, til og med sengekanten ) 

Mika sover på stellebordet... 

Nei, kom jeg ut av alt her. Ludvik har vondt i magen sin, så jeg får avslutte her. 

9 kommentarer

14.jan.2012 kl.22:11

Det var nok godt å komme hjem til sine kjære tenker jeg. Synd at snuppa er syk, men vi får håpe at hu blir snart bra igjen. Bra at gutta spiser godt. Håper vaskemaskinen holder da, det blir jo mange vask. Håper vi ser dere snart. Klem fra mamsen. P.S. Fine bilder.

mammantiljessicaogbenjamin

14.jan.2012 kl.22:11

Så godt å komme hjem,men så dumt at storesøster er syk,huff!!

Herlig bilde der de ligger i vogna:)

fembarnsmamma

14.jan.2012 kl.22:35

Hehe, du blir nok opptatt en god stund fremover ja. Du må ikke glemme deg selv oppi det hele da.

Synd at dere bor så langt unne. Jeg har masse gutteklær jeg skulle blitt kvitt=/

Håper at guttene trives godt hjemme og at du får litt tid til å hvile litt selv imellom slagene;)

Og det var selvfølgelig nydelige bilder av barna:)

Kristin

14.jan.2012 kl.23:00

Gratulerer så masse med herlige gutter!! Koselig ja!

Håper dere koser dere i massevis mellom all klesvaskingen:)

Klem fra Kristin

Grethe Kristin Olsen

15.jan.2012 kl.14:31

Gratulerer med hjemkomsten! Det er så flott å få følge bloggen!! Masse fine bilder også. God bedring til Emma og lykke til med alt! Klem, Grethe

maybritt hansen

15.jan.2012 kl.15:35

kjet å lese att dere er kommet hjem.fine bilder av mika og ludvik i vogna<3hilse så mye til emma å ønske god bedring.ikke kjekt å være syk.

wendysinfamilie

15.jan.2012 kl.19:52

Så godt å komme hjem igjen, om dere forsøker dere med erstatningen for melkeallergikkere så vil dere se forskjell med en gang om det er det, 24 timer.. dere får den på apoteket nutramigen heter den. :-) Er den vi brukte.

Håper storesøster blir frisk og rask fortere enn svint ikke godt å være syk for små søte gull....

Klem

Kristel

15.jan.2012 kl.20:40

Sikkert deilig å komme hjem ja, selv om Emma er syk. Herlig der de sover anføtes da!

Rebecca

16.jan.2012 kl.07:52

Takk takk =)

Weundysinfamilie: Skal på spesiell erstatning for premature først for å få opp vekta på dem (høykalori ) og den er mildere mot magen. Legen mente vi burde bruke den først også teste ut nutramigen etterpå om de slet fortsatt.

Skriv en ny kommentar

Rebecca

Rebecca

29, Farsund

Blogger om hverdagen som mamma til Emma på 1 årog om vår lille familie som flyttet til Sørlandet på nyåret. Vi venter tvillinger i slutten av januar! Elsker å ta bilder, dra på turer og lage mat og bake =)

Kategorier

Arkiv

hits