På barsel

Det er helt utrolig. Jeg hadde ikke trodd det å få flere barn skulle bli en sånn emosjonell krausell. Jeg veksler mellom å føle meg som "supermum" og ubrukelig og utilstrekkelig, mellom å leve i komplett lykke og et totalt kaos. Jeg regner med at det ligger nedfelt i de fleste å ville trøste og "fikse" når en nyfødt gråter, så når du da står med en på armen som er så sulten at han tror han skal sulte ihjel og den andre bestemmer seg for at NÅ er jeg også SÅ sulten.. ja da føler jeg meg liten og litt udugelig. Regner med at man venner seg til dette etterhvert og at man finner måter å erstatte de ekstra armene man så gjerne skulle hatt til tider. 

Blomster fra Tante E og Tante A med familie


 Blomster fra Bestemor og Onkel L

Nå har vekten på guttene begynt å bli mere stabil, den går i alle fall ikke nedover, og det er jo veldig flott. Men merker jo at det blir litt stress og styr med å prøve å få i dem nok mat. Heldigvis er de litt mere våkne og sovner ikke etter to slurp fra flaska, selv om de blir veldig salige. 

Selv mannet jeg meg opp i går og tuslet på vekta. Og kroppen ser nok verre ut enn hva den er, for nå manglet jeg bare 2,5 kg til å være tilbake til der jeg var før jeg ble gravid. Men mangler vel 5 kg til før jeg har nådd idealvekta. Det er veldig lett å si at når svangerskapet er over så skal jeg være flink med mat osv, men å gjennomføre det er noe annet gitt. Men jeg skal ta meg i nakken nå.. tror jeg ;)
9 kommentarer

Ida Kristine

08.jan.2012 kl.09:46

aaaw, så søte! <3

gratulerer så masse, nydelige!

mammantiljessicaogbenjamin

08.jan.2012 kl.09:49

Så fine de er!!

Må bare si at jeg beundrer deg med tre så små barn,gurimalla!!Det hadde ikke jeg klart.Jeg hadde sikkert sitti å grini sammen med de nyfødte...

Går Emma i bhg?

Da har du gått ned mye allerede ja.Vekta sniker seg nok på plass,ikke stress du,kos deg!:)

karitam

08.jan.2012 kl.09:51

Hei! Kjempefin blogg, ha en super dag videre, kos deg masse :)

Jeg hadde satt utrolig stor pris på en kommentar tilbake :)

Rebecca

08.jan.2012 kl.10:43

Takk =)

Nei, Emma går ikke barnehage

Line M.

08.jan.2012 kl.12:54

De er flotte gutter! Klart det kommer til å bli slitsomt i mange og lange perioder, dere har jo ei lita snuppe som akkurat er blitt 1 år, og har helt andre behov enn guttene....Tre barn så tett krever beinhard disiplin, ikke minst rutiner! Ammer du? Da er jo de ammeputene geniale, og man kan amme to samtidig. venninna mi gjorde det, og fikk tvillingene sine inn i den samme mat rutinen. Masse lykke til, ikke bekymre deg over vekta di, herlighet du kommer ikke til å sitte mye på stumpen de neste 2 åra!:P Gratulerer så mye med komplett familie, og friske fine unger!

Rebecca

08.jan.2012 kl.13:38

Ammer ikke. Regner med at det blir nok trim fremover.. merker det allerede ;)

Hild Frøya

08.jan.2012 kl.14:41

Nydelige små. Gratulerer så mye!

Kristel

09.jan.2012 kl.01:08

:') Blir rørt av nederste bildet! Tenk så deilig der er for dem å ligge ved siden av hverandre - så trygge de føler seg da.. Å være to <3

Ann-Kristin

09.jan.2012 kl.09:31

Så deilig å ligge sånn heilt tett når ein er så liten! Synes nesten litt synd på alle de ungane som ikkje har ein bror eller søster som er heilt like stor og som ein kan ligge sånn med!! Du må bare ta vare på deg sjølv og tenkje at du ER supermom, sjølv om det av og til er grining frå to kanter.

Skriv en ny kommentar

Rebecca

Rebecca

29, Farsund

Blogger om hverdagen som mamma til Emma på 1 årog om vår lille familie som flyttet til Sørlandet på nyåret. Vi venter tvillinger i slutten av januar! Elsker å ta bilder, dra på turer og lage mat og bake =)

Kategorier

Arkiv

hits