Året som gikk...

Da er det på tide å se tilbake på året som gikk. Hva skjedde egentlig i 2011? Og hva kan vi vente oss i 2012?

JANUAR:

Det første (og største) som skjedde var at vi flyttet til Sørlandet. Etter å ha vært på utkikk etter et nytt sted å bo i over et halvt år fikk vi tilbud om å leie en veldig fin leilighet i sokkelen til en kompis av min kusine. Vi fantes jo ikke intr i å flytte sørover egentlig, men gjett om vi er glad for det nå!

 

FEBRUAR:

Denne mnd hadde vi barnevelsignelse for Emma. Det var en koselig dag med venner og familie. En del kom langveis fra, noe vi satte stor pris på. Emma sin utvikling var spennende, hun rullet fra mage til rygg og oppdaget hendene sine. I tillegg besøkte vi Emma sin oldemor

MARS:

Denne mnd var vi mye ute å gikk turer, det snødde litt av og til og Emma fikk mer og mer sansen for fast føde. Vi hadde vår siste time hos manuellterapauten og Emma fikk vekk de siste låsningene som plaget henne. APRIL: 

I april nøyt vi våren i fulle drag. Vi hadde mange turer ned på brygga og på stranda sammen med Emma. Emma fikk også sin første tann (og siden har de kommet i et rasende tempo) 

Jeg "feiret" også 1,5 års dagen for operasjonen min (Innelgg om det HER)  Vi fikk besøk av min mor i påsken og jeg fant ut at det var gøy å bake og prøve ut nye matretter.

MAI:

Denne mnd gikk fort. Emma fortsatte og få tenner og fant ut at hun kunne sitte selv. Hun var i sitt første bursdagsselskap og begynte å spise middag sammen med oss. Det var jo SÅ koselig og vi var veldig stolte over at den lille babyen vår ikke var så liten lenger. Vi testet også ut tøybleier, noe som vi bare kunne glemme siden jeg begynte å bli kvalm ;) Bildet er fra Emma sin første 17. mai 

JUNI:

Denne mnd var vi på ultralyd og fant ut at vi ventet tvillinger!! Litt av et sjokk og det tok lang tid før vi klarte å svelge den nyheten.. Helge feiret 40 år og vi var på sommerferie i Valdres hos min mor og lillebror. JULI:

Sommertid og vi fikk kost oss på stranda en 3-4 ganger. Det var ikke mye fint vær, men vi prøvde å komme oss ut og nyte det så godt vi kunne. Emma synes sanden var ekkel, men vannet/sjøen var veldig gøy. I juli kom vi over den "magiske grensen" i svangerskapet; 12 ukerAUGUST:

Så var høsten her for fult. Sommeren var kort og vi begynte vel å innse at vi pent måtte venne oss til det sørlandske klimaet: regn og vind. Emma var på 9 mnd kontroll og var blitt 73 cm lang og 8,8 kg. Hun krabbet, reiste seg opp etter møbler/vegger, sa mamma og pappa og "brrrooom", spiste brød og "fingermat selv og hadde fått 8 tenner.

SEPTEMBER:

Vi var på ultralyd i Kr.Sand og fikk termin 2.2.2012 og fikk vite at vi venter 2 gutter. Det var veldig overraskende siden jordmoren her nede var sikker på at det var en av hvert kjønn. 

Min form ble bare verre og verre og det var mange rolige dager hjemme. Når Helge var ute å skrudde bil var Emma med og satt i vognen og hørte på musikk. 

OKTOBER:

Med oktober kom det sykdom i hus. Heldigvis viste vi ikke at Emma skulle holde på i 11 uker med natthosten sin. Den gav seg ikke før vi fikk astmamedisin til henne. 

Vi begynte å planlegge julen, tok bilder til julekort som vi bestilte og begynte å kjøpe inn julegavene. Veldig greit å slippe og skulle gjøre det når man nærmet seg desember siden vi venter tvillinger. 

Emma fikk veldig sansen for å rydde ( les: hive alt rundt seg) og hjelpe til med å støvsuge
NOVEMBER:

Denne mnd feiret vi Emma sin 1 års dag, Emma slapp seg og begynte å gå rundt og snart løp hun også. Og det siste av utstyret til tvillingene var på plass. Emma var på 1 års kontroll og hadde strekt seg til 76 cm og 10,8 kg. 

 

DESEMBER:

Så var det duket for mnd med advent og jul og nyttårsfeiring. Vi hadde en rolig adventstid med lite stress og julaften var vi hjemme "alene" bare oss 3. Emma koste seg med pakker og mat og pepperkaker på julaften. Vi nøyt pinnekjøttmiddag mens hun sov duppen sin. 

Nyttårsaften var vi på nyttårsfest på Sion og spiste og koste oss. Emma sov seg gjenom rakettene og vi slappet av og gjorde minst mulig. 2012, Hva venter oss i dette året?

Det er ikke godt å si, men vi vet at det blir mye liv og røre med 2 gutter som kommer snart ut av "mage-hybelen". Vi gleder oss veldig til å kunne bli kjent med de 2 og se hvordan de ser ut og hva slags personlighet de har. Det blir spennende og se utviklingen til Emma og se hva dette året bringer for hennes del. Og hvordan hun reagerer på å bli storesøster.

Jeg tror 2012 blir et spennende og innholdsrikt år, men det sier seg kanskje selv når jeg har verdens herligste mann og lille jente og venter 2 gutter =) 

10 kommentarer

muumimamma

01.jan.2012 kl.02:33

Godt nyttår! Flott årskavalkade du har laget :) Nå er det vel bare å sette seg godt tilrette og vente på at guttene melder sin ankomst :) tvi tvi!

mammantiljessicaogbenjamin

01.jan.2012 kl.08:57

Så fin oppsummering!!

Nå kan gutta komme!!

Ann-Kristin

01.jan.2012 kl.11:55

For eit flott år! Gler meg til å høyre om korleis kvardagen blir med tre småtroll! You go!!

fembarnsmamma

01.jan.2012 kl.14:04

Så herlig år dere har hatt:) Familie betyr alt<3

Nå kan gutta bare komme=) Det blir spennende;)

Alle gode ønsker for dere i 2012=D

Rebecca

01.jan.2012 kl.20:48

Takk for koselige kommentarer =) Ja, nå kan gutta bare komme. Vi er så klare som vi kan bli ;)

Elin

01.jan.2012 kl.21:09

Det er alltid så koselig å lese her inne om alt som skjer med dere. Flott å kunne følge med på utviklingen til Emma selv om jeg bor så langt unna.

Klem

Arime

02.jan.2012 kl.03:54

Kjempefint å lese! Jeg er jo en stor Emma-fan. :) Godt nyttår! Dette året blir så spennende for dere! :D

Rebecca

02.jan.2012 kl.13:04

Elin: Er så koselig at familien følger med :)

Arime: Takk, Vel er Maiken-fan så synes det er gøy å følge deg på mn =)

Kristel

04.jan.2012 kl.17:21

Håper dere får et kjempefint år :)

Eldbjørg Andrine

04.jan.2012 kl.18:00

Hei,

Det er artig å lese om deg og livet ditt.

Jeg er også vekt opperert.

Hvordan er det, tåler du det meste?

Tenker du kcalorier og mengde når du siser eller spiser du 3 knekkebrød dersom du føler for det?

Skriv en ny kommentar

Rebecca

Rebecca

29, Farsund

Blogger om hverdagen som mamma til Emma på 1 årog om vår lille familie som flyttet til Sørlandet på nyåret. Vi venter tvillinger i slutten av januar! Elsker å ta bilder, dra på turer og lage mat og bake =)

Kategorier

Arkiv

hits