Nyttårs middagen 2011

Emma starter dagen med å lese dagens post.. Poenget med bilde er at jeg digger den buksa.. men klarte ikke å få et normalt bilde av henne, for hun løp over alt hele tide..

 

Vi har vært på nyttårsfest/middag og nå er lillemor i seng. Hun holdt det gående til klokka var rundt 9, da var alt veldig gøy og det var på tide å dra hjem. For å være ærlig syntes jeg at 3 timer borte var lenge nok, så det var helt greit sånn sett.. 

Egentlig skulle Emma ha den nye kjolen hun fikk av tante Elin, men siden jeg er "litt" i tåka hadde jeg glem å kjøpe strømpebukse og body som passet til. Så da ble det settet hun fikk til bursdagen sin av Silje med familie. Kanskje like greit siden hun krabbet og satt på gulvet hvor folk hadde utesko på ;) På bildet over er vi kommet hjem og Emma er en smule klar for senga

Vel fremme på Sion traff vi mange kjenninger og Emma vandret fra fang til fang. Veldig fornøyd med det!

Emma er klar for nyttårsmiddagen. Kalkun, poteter, potetbåter og grønnsaker var godt. Men best var ertene og gulerøttene.. Lille raringen vår det ;)

 

4 kommentarer

mammantiljessicaogbenjamin

31.des.2011 kl.22:24

Så fresh du ser ut:)

Godt nytt år til dere!!

wendysinfamilie

31.des.2011 kl.23:23

Riktig godt nytt år til dere,

Vet jo at det blir ett begivenhetsrikt år .. thi hi

:-) Klem

Inger Lise

02.jan.2012 kl.15:41

Riktig godt nytt år til deg og dine, og masse lykke til med de siste ukene før tvillingene kommer. Hold ut ;) Og så klart lykke til når de har kommet ^^

Kristel

04.jan.2012 kl.17:17

Den buksa så tøff ut da :D Mange fine bilder :D

Skriv en ny kommentar

Rebecca

Rebecca

29, Farsund

Blogger om hverdagen som mamma til Emma på 1 årog om vår lille familie som flyttet til Sørlandet på nyåret. Vi venter tvillinger i slutten av januar! Elsker å ta bilder, dra på turer og lage mat og bake =)

Kategorier

Arkiv

hits