Svangerskapsuke 35

Jepp da, så kom vi til uke 35. Og for en strålende form! Hahaha! Dette begynner å ligne en tragedie. Og jeg kommer til å slå ned neste mann som forteller meg at "du må nyte de siste ukene med magen og som en barnsmor" Jada, jeg skal nyte å spy, at jeg ikke får i meg mat og at kynnerene er mer eller mindre konstante og vonde. Jeg nyter også stort det at jeg sover 3-4 timer i døgnet og at det aldri går mer enn 2 timer mellom hver gang jeg må på do..

Jeg har så vist ikke vært klar for noe fødsel, men det blir man kanskje aldri.. var ingen drømmefødsel jeg hadde med Emma for å si det mildt. Men jeg begynner å bli veldig klar for å ikke være gravid, så det er jo en begynnelse. 

Nå er det bare 2 uker igjen til vi runder uke 37 og ungen vil ikke være premature. Så nå er det bare å vente og håpe at man overlever i 2 uker til også synes jeg "Pompel og Pilt" kan komme seg ut. For ut skal de vist. Vet bare ikke helt om jeg er enig med "fagfolkene" om at de skal ut den "normale vegen" ;)

 

 

13 kommentarer

Caroline

27.des.2011 kl.18:55

Så fin mage du har! :) Krysser fingrene for at tiden frem til fødselen går superfort og at selve fødselen blir så bra som den kan bli. :) Husker selv den siste tiden (dog med èn i magen) med femtitre dobesøk pr. døgn, 2 liter melk daglig mot halsbrann, kynnere som sliter deg ut den tiden av døgnet du hadde mulighet til å slappe litt av.. Ja, jeg krysser fingrene for at den siste tiden går fort for deg og at den blir så koselig som den kan bli oppi denne siste etappen. Snart er du i mål!! Fortsatt god romjul til deg og dine. :)

Rebecca

27.des.2011 kl.19:53

Takk =) Ja, vi får satse på at det går fort. Ha en fin romjul du også =)

mammantiljessicaogbenjamin

27.des.2011 kl.20:03

Kjempeslitsomt på slutten.

Tror jeg lagde "sti"mellom soverommet og do:)

Fint magehus:)

wendysinfamilie

27.des.2011 kl.23:25

thi hi høres litt små irritert ut i stemen din ... ikke lenge igjen nå... synes du har vært flink jeg så lenge jeg har fulgt med...

Men guu ikke mye overskudd til dumme utsagn det skjønner jeg du ikke har nå, du får bare heve deg over å tenke de er dumme de .-)

Tvi Tvi videre og håper du føler deg bedre..

Rebecca

28.des.2011 kl.20:15

mammantiljessicaogbenjamin: Ja, synes det var noe herk da jeg gikk med Emma, men etter dette her så stenger fabrikken gitt. Trudde ikke jeg skulle gå ned for telling, men dette gjør jeg så vist ikke en gang til *ler* Rekorden er 3 timer sammenhengende søvn, så det frister å installere do på soverommet ;)

Rebecca

28.des.2011 kl.20:18

wendysinfamilie: Små irritert er nok en fint ord for det ;) Merker tålmodigheten er tynn, og når mase-riene tar av (hvorfor i alle dager er det ingen som advarer mot at man kan gå med de i "evigheter"?) så blir jeg et "lite beist". Er "bare" 4 uker til jeg blir satt i gang, blir ikke overraska om disse må ut med "tvang" sånn som storesøster ble (satt i gang 5 dager over terminen pga ingen fostervann)

Håper bare tiden løper av gårde ;)

DSBs Mamma

29.des.2011 kl.09:31

Jeg lurer på om navnregisteret godtar det - å døpe ungene for Pompel og Pilt :)

Lykke til med fødselen og det hele!

Kristin

29.des.2011 kl.13:41

Huff da, så kjedelig at du strever nå på slutten! Men heldigvis kan du se lys i tunnelen nå:) Og som en aldri så liten trøst ser du fantastisk flott ut med den herlige magen!:)

Prøv å kos deg litt innimellom:)

Klem fra Kristin

Rebecca

29.des.2011 kl.16:48

DSBs Mamma: Tja, spørs om det blir populært ;) De skal få hete det til det kommer ut i alle fall selv om vi begynner å nærme oss enighet ang navn;)

Rebecca

29.des.2011 kl.16:50

Kristin: Takk for det =) Koser oss mellom slagene

Tankespinn og Virvelvind

30.des.2011 kl.22:56

Huff, kjenner igjen den følelsen - jeg husker jeg og tenkte at det ikke var SÅ veldig kos på slutten ;) Selv om alle skulle ha det til at man måtte kose seg!

Kjempeflott mage, og håper tiden går fortere de siste ukene :)

Klem Kjersti

Kristel

04.jan.2012 kl.17:14

Så flott du er. Forstår godt du begynner å bli sliten og mindre blid på de som sier du må nyte siste del av svangerskapet. Du får prøve å tenke på at de mener det bare godt ;)

Blir spennende å titte innom her framover nå - er det ikke ofte slik at tvillinger kommer litt før?

Kristel

07.jan.2012 kl.02:13

Haha, du var alt 3barnsmamma når jeg skrev det over her du.. ;)

Skriv en ny kommentar

Rebecca

Rebecca

29, Farsund

Blogger om hverdagen som mamma til Emma på 1 årog om vår lille familie som flyttet til Sørlandet på nyåret. Vi venter tvillinger i slutten av januar! Elsker å ta bilder, dra på turer og lage mat og bake =)

Kategorier

Arkiv

hits