Litt om julen

Julaften var veldig fin. Vi fikk den rolige julen hjemme vi ønsket oss. Emma syntes det var veldig gøy og nå var ikke papiret som var gøy, men innholdet! Klærne hun fikk lot hun stort sett ligge i fred, mens lekene var det morsomste. 

Emma fikk en del klær: bukser, body, tunika, kjole, pysj og luer og votter. Spesiellt populær var nok gaven fra tante Anne med familie; en lek og lær telefon med musikk fra Fisher Price. Da den ble åpnet var ikke de andre gavene så spennende gitt. Emma fikk også en hjemmelaget kjole fra tante Elin i fleece som var veldig veldig fin. Så den ser vi frem til å bruke på nyttårsaften. 

Emma fikk sin 3 jeksel på julaften også. Så nå er det "bare" 2 hjørnetenner og 1 jeksel som er på veg ut..
1. juledag brukte vi til å slappe av og gjøre ingen ting. Emma lekte med lekene sine og spesielt med telefonen hun fikk. Masse lyd og knapper å trykke på, midt i blinken for en ettåring. Siden Emma plages litt med atopisk eksem passer vi på å la henne få bade i balja si med olje. Vi har nettopp testet ut Burt Bee's olje og den ser ut til å funke fint. Så lenge vi holder henne unna ulltøy så går det greit, men til og med ute-ulldressen lager problemer for kan komme inntil huden i ansiktet/halsen, så nå er det helt "ull-stopp". Vel, Emma elsker å bade, så hun er veldig fornøyd med å ta olje-bad :)

Emma gikk og hentet esken som Tassimo-maskinen lå i, den var morsom å bære rundt på..

 

I dag, 2. juledag, har vi hatt nok en rolig dag. Emma har ikke vært helt i slaget. Litt vondt i magen og slakk mellom rundene med lek og morro. Kan være de siste tennene som plager henne, ikke godt å si. Men ellers er nå humøret på topp. 

 

 

2 kommentarer

mammantiljessicaogbenjamin

26.des.2011 kl.19:59

Høres veldig avslappende ut:)

Kos dere videre!

Kristel

04.jan.2012 kl.17:12

Godt nytt år til dere. Tenk, i år blir du 3 barnsmamma :D

Herlig det bildet av Emma, hun er nydelig da :')

Skriv en ny kommentar

Rebecca

Rebecca

29, Farsund

Blogger om hverdagen som mamma til Emma på 1 årog om vår lille familie som flyttet til Sørlandet på nyåret. Vi venter tvillinger i slutten av januar! Elsker å ta bilder, dra på turer og lage mat og bake =)

Kategorier

Arkiv

hits