Uke 34 med guttene i magen =)

I går kom vi endelig til uke 34 med guttene i magen. En ny milepel, nå vil de ikke stoppe fødselen om den skulle begynne. Men vi satser på å holde dem inne i noen uker til.I dag har vi vært på kontroll og fått målt guttene og sjekket hjertelyden og alt sammen. Lillegutt følger kurven sin på magemålet, men er nå nede i minus 22 % og han største følger også kurven sin fint (var minus 4% sist) Alt annet var bra så nå er det bare å ruge lengst mulig. Kjenner det er tungt og jeg sover gjenomsnittlig 3 timer, men det er vel en del av "gamet" med å gå med tvillinger, pga kynnerene blir vonde og setter seg i ryggen når jeg legger meg. Men guttene har det helt klart bedre i magen i noen uker til. 

Vi fikk kjøpt de siste 2 julegavene i dag, så nå gjenstår bare en tur i matbutikken så er vi klare for jula. 

Hver gang jeg skal ta magebilde (prøver å ta hver uke) kommer Emma løpende og skal være med. 

Nå skal vi bare slappe av og nyte kvelden. Emma er snart klar for senga etter å ha hatt en fin dag hos min tante som passer henne når vi er inne på kontroll  =) 

3 kommentarer

Ingrid

21.des.2011 kl.09:32

Hei!

Ville bare si at jeg ønsker å følge deg i tiden fremover. Det er så spennende med disse små. ;) Har selv to tette, men må si jeg ble mektig imponert da jeg leste at du venter tvillinger i tillegg til å ha ettåringen.

Lykke til med de siste juleforberedelsene, og en riktig god jul!

- Ingrid

Kine

21.des.2011 kl.10:30

Så nydelig mage du har!

Tenk så mye glede de kommer til å få av hverandre! Både storesøster og de to små :)

Jeg har tre tette og de har SÅ mye glede av hverandre :D

God jul og lykke til!
Du ser flott ut! Hold ut; snart er premiane her!! God klem

Skriv en ny kommentar

Rebecca

Rebecca

29, Farsund

Blogger om hverdagen som mamma til Emma på 1 årog om vår lille familie som flyttet til Sørlandet på nyåret. Vi venter tvillinger i slutten av januar! Elsker å ta bilder, dra på turer og lage mat og bake =)

Kategorier

Arkiv

hits