Vi er så heldige!!

Ja, det er helt utrolig hvor heldige vi er. I dag har Helge fått hjelp til å flytte baksetet i bilen, det var ingen liten jobb og det er så vist ingen selvfølge å få hjelp til sånt. Men hjelp fikk han. God hjelp. Det var mye jobb og de holdt på lenge. Samtidig så var vi så heldige at Silje passet Emma. Emma er jo en håndfull om dagen. Med litt halvdårlig form, et temprament som blomstrer og en egenvilje som overgår det vi hadde regnet med (i all fall så tidlig) kan hun virkelig holde en opptatt i løpet av dagen. Samtidig er hun blid og snill som dagen er lang. Lille raringen vår ;)

I morra skal vi på ny kontroll i byen. Og igjen er vi kjempe heldige som har tanta mi som skal passe henne. Så da får Helge med seg ultralyden denne gangen (er ikke lov å ha med barn under skolealder på ultralyd) 

Ellers så har jeg kommet til uke 34 med guttene i magen.. Jeg vokser (eller eser er kanskje et mere dekkende ord) og jeg merker at det er tungt nå. Skal bli fint når januar kommer og det er på tide å få ut gutta ;) 

Ellers så nærmer jo jule seg med storskritt.. Det ble ikke 7 slag i år, men vi tar julen litt som den kommer. Pinnekjøttet venter og vi skal kose oss med riskrem til dessert. 

 

2 kommentarer

mammantiljessicaogbenjamin

19.des.2011 kl.22:29

De vet hva de vil de små:):)

Skal du føde vanlig eller keisersnitt??

Rebecca

20.des.2011 kl.05:54

Ja, det er ikke tvil om at de vet det..

Skal vist føde vanlig. Er veldig fornøyd med oppfølgingen i Kr.sand, men når det kommer til fødsel så er de veldig opptatt av hva de mener er bra og riktig og JM har skrevet ønskebrev (som jeg sier til Helge; kun hennes ønsker) så jeg må vel ta tak i det, for hun har mange gode ideer som jeg ikke synes er gode *ler*

Skriv en ny kommentar

Rebecca

Rebecca

29, Farsund

Blogger om hverdagen som mamma til Emma på 1 årog om vår lille familie som flyttet til Sørlandet på nyåret. Vi venter tvillinger i slutten av januar! Elsker å ta bilder, dra på turer og lage mat og bake =)

Kategorier

Arkiv

hits