Det er vanskelig å være liten å gå med masse klær på..

Emma er ikke helt i slaget etter omgangsyken. Hun er mye sutrete og missfornøyd. I tillegg er det flere tenner på veg.. Så vi måtte ut å lufte oss litt i dag. Det var frost, så gresset var stivt. Og siden det var kaldt måtte dressen på og stonze og votter. Emma syntes det var gangske teit altså..Så når hun fikk hjelp til å reise seg ble hun stående og småklage litt før hun prøvde å gå. Det gikk fremover, men når hun datt klarte hun ikke å reise seg. Så hun ble "litt" fornærma.. 

Men Emma synes nok det var litt kjekt å komme ut en tur også. For hun prøvde å løpe litt rundt..

Det beit godt i kinnene og siden vi ikke er helt sikkre på hva som er galt om dagen (noe må det jo være siden humøret er "strålende") så ble vi ikke ute så lenge..

Så da krabbet vi inn igjen. Tok litt tid før det var okei krabbe ute, er ikke så lett dette her gitt ;)

2 kommentarer

mammantiljessicaogbenjamin

17.des.2011 kl.21:32

Så fin dress hun har!

Ikke bare bare å være så godt innpakka.

Rebecca

18.des.2011 kl.12:26

Takk, ja den dressen er veldig kjekk. Er ikke så utrolig tykk, men vindtett. Har arvet den =) Utrolig heldige som har arvet masse klær til både Emma og guttene =)

Skriv en ny kommentar

Rebecca

Rebecca

29, Farsund

Blogger om hverdagen som mamma til Emma på 1 årog om vår lille familie som flyttet til Sørlandet på nyåret. Vi venter tvillinger i slutten av januar! Elsker å ta bilder, dra på turer og lage mat og bake =)

Kategorier

Arkiv

hits