Stor jente og uke 33
Ja, Emma begynner å bli stor jente! Vi måtte pakke vekk klærne i 80 og nå er det 86 som gjelder.. Emma syntes det var veldig gøy å hive alle klærne rundt i stua mens vi gikk igjennom de. Ingen ting er som en 1 åring som hjelper til med å rydde.. 

Nå er vi kommet til uke 33 med guttene i magen. Er kjempe glad vi har kommet så langt! Og nå begynner det å bli veldig tungt. Vel, sånn vektmessig sett så er det ikke så ille (ca 10 kg opp, har stått stille i 2 uker nå) men merker jo godt at man er frem-tung. 

I dag var vi på langtur. Emma var med da jeg skulle på kotroll på sykehuset, så vi dro tidligere for å spise litt på Ikea først. Emma digga å springe rundt på sykehuset og vise alle hvor flink hun var til å gå, og selv om legen var 1 time forsinket  så holdt hun det gående. Skal si hun har blitt veldig flink til å gå og løpe alt! 

Da vi endelig kom hjem (Emma sov hele vegen hjem i bilen) var det veldig godt å sitte litt på fanget til pappa og slappe av og våkne skikkelig. 

 

Da er det en uke til neste gang vi skal inn til byen på kontroll. Satser på at tiden går fort frem til da :)

2 kommentarer

wendysinfamilie

13.des.2011 kl.21:56

Se fine jenta som snart blir storesøster..

Fine hybelhuset til guttene, tvi tvi fremover og ikke minst med den store dagen som snart kommer... :-)

Kristel

18.des.2011 kl.14:40

Så stor hun har blitt ja :D Og du også! :) Føles sikkert greit å ha kommet til uke 33 ja. Da er det ikke så farlig om de kommer, om de skulle komme før liksom :)

Skriv en ny kommentar

Rebecca

Rebecca

29, Farsund

Blogger om hverdagen som mamma til Emma på 1 årog om vår lille familie som flyttet til Sørlandet på nyåret. Vi venter tvillinger i slutten av januar! Elsker å ta bilder, dra på turer og lage mat og bake =)

Kategorier

Arkiv

hits