Besøk og omgangssyke

Jada, vi rakk å få besøk. Kusina mi og de to miste ungene hennes var her en tur i dag. Veldig koselig og Emma lekte fint med den miste av guttene (han er bare en halvt år eldre enn henne). 

Da kvelden kom og Emma hadde sovet 1 times tid kom med masse gråt fra rommet hennes og gjett hva som hadde skjedd? Joda, hun hadde spydd ut senga si og seg selv.. Så jeg heiv meg i dusjen og tok i mot henne for å få vasket av henne alt griset. Inne i ørene var det oppkast til og med. Trodde dette var pga tenner, for hun har en tendens til å kaste opp når de bryter igjennom.. Men etter 1 time så begynner Helge.. Så nå sitter jeg litt på nåler.. Emma klarer ikke helt å lande i senga si, gubben er blek om nebbet og jeg vil ikke bli syk! Får bare håpe det gir seg kjapt og at vi holder oss friske fremover, for sykdom har vi ikke tid til nå ;)

Marius, Kristian og Emma

4 kommentarer

wendysinfamilie

11.des.2011 kl.22:04

Usj omgangssyken er ikke morro, godt den vanligvis ikke varer mer enn ett døgn men er noe som går.. vet noen her som har holdt på frem og tilbake hele uka slitsomt..

:-) Krysser for en bedre dag i morgen

fembarnsmamma

11.des.2011 kl.22:15

Uff, det hørtes ikke bra ut:(

Du må jo bare slippe unna. Jeg krysser fingrene for at det går seg fort til;-)

Rebecca

11.des.2011 kl.22:57

Takk takk. Har bytta ei "oppover ryggen bleie" (dvs, mannen har bytta den) og etter en time med sutring sovnet hun til slutt. Får håpe det roer seg helt så jeg kommer meg inn på kontroll på tirsdag for da skal hjertet til minstegutten sjekkes ut..
Huff, håper du unngår det, og at de to andre blir friske fort!!

Skriv en ny kommentar

Rebecca

Rebecca

29, Farsund

Blogger om hverdagen som mamma til Emma på 1 årog om vår lille familie som flyttet til Sørlandet på nyåret. Vi venter tvillinger i slutten av januar! Elsker å ta bilder, dra på turer og lage mat og bake =)

Kategorier

Arkiv

hits