Herlige lørdag =)

Da har vi kommet til lørdagen og vi venter middagsgjester hvert øyeblikk. Måtte bare ha 5 min på nettet og slappe av litt. Ikke at det har skjedd så mye i dag ellers da. Har fått unna den nest siste julegaven, fått bakt litt og føler meg ganske klar for jul. Julestemningen er fraværende, men ikke så rart nå som det har vært storm ut med masse regn! Håper på en hvit jul.. 

Emma er veldig glad i Tussi 

I dag har vi hatt en kalkun stående i ovnen mens vi har handlet. Veldig lettvindt, i alle fall i teorien. Da vi skulle ta fugelen ut av stekeposen gikk hele greia fra hverandre, så det blir spennende å se hvordan dette blir tilslutt. 

"Nå kommer jeg å tar deg"

Planen var å ha riskrem til dessert i dag. Hadde til og med kjøpt inn alt, men da grøten skulle kokes i går forsvant motivasjonen som dugg for solen og i dag så har den.. eh.. kokt bort i grøten (jada, veit den var tørr) så dessert blir det ikke på gjestene våre. Vi får satse på at pepperkaker, gløgg og julekonfekt/godis duger..  Så får vi se om ikke vi lager riskrem en annen dag.

Tre-klossene som egentlig skulle være julegave var veldig morsomme å leke med..

 

Nei, jeg får vel rive meg løs fra maskina her og faktisk gjøre noe. Er jo greit at det er litt klart til det kommer folk og det er ikke særlig at jeg sitter i joggebukse og trykker på data'n ;)

Ha en herlig lørdag!!

Én kommentar

fembarnsmamma

10.des.2011 kl.21:18

Jeg kjøper ferdig grøt (fra Toro??) og så blander jeg med pisket krem. Da blir det litt lettere å lage og det blir kjempegodt:)

Håper at middagen ble vellykket og at dere koser dere;-)

Skriv en ny kommentar

Rebecca

Rebecca

29, Farsund

Blogger om hverdagen som mamma til Emma på 1 årog om vår lille familie som flyttet til Sørlandet på nyåret. Vi venter tvillinger i slutten av januar! Elsker å ta bilder, dra på turer og lage mat og bake =)

Kategorier

Arkiv

hits