Kontroll uke 32

Ignorer ansiktet mitt, Emma mener magen er så stor at hun får nakkeskade av å se opp på den ;)

 

Ja, så er vi kommet til svangerskapsuke 32 og vi har sett gutta boys igjen. Minstegutten er minus 17% og den største er minus 4%. Begge følger kurven sin, så sist måling som viste litt dåligere vekst (ble målt av en annen lege) stemte nok ikke helt. 

Emma vil "låne" brillene..

 

Ellers hadde blodtrykket tatt seg en god tur opp, så det skal sjekkes på nytt i morra. Blir spennende å se hva de sier! 

Uansett ser det ut til at det blir veldig rolige dager her for min del, så juleforbredelsene får bli som de blir. Vi har i alle fall fått sendt julegavene og kortene, så familie og venner skal slippe og føle seg glemt. Og om det ikke er 7 slag i hus og vasket fra gulv til tak, så blir det nok jul uansett. 

må nuske litt..

 

5 kommentarer

Glad mamma

06.des.2011 kl.19:54

Wow, jeg hadde nesten glemt hvor stor magen ble med 2 inni! Våre tvillinger er snart 8 mnd. og de har blitt så store allerede! Dere kan bare glede dere, det er slitsomt med to babyer (og en fra før), men alt slitet er verdt det når man hver kveld kan se på sovende "gullklumpene" sine, og hver dag kan se hvordan de utvikler seg og vokser (alle tre)

mammantiljessicaogbenjamin

06.des.2011 kl.21:15

Jul blir det uansett:)

Fin er du!

fembarnsmamma

06.des.2011 kl.22:32

Det blir sikkert en fin jul uten 7 slag i hus det er jeg helt sikker på;) Dessuten så har de mange gode kaker man kan kjøpe:) Send mannen ut i butikken og sett deg godt tilbake i sofaen med bena på bordet og slapp av:)

Flott mage har du:)

Inger-Lise

07.des.2011 kl.00:43

Ja jul blir det uansett! :) Mamma var en av de største jul-stresserne jeg vet om. Helt til hun for noen år siden brakk armen 3.desember. Etter det har hun lært at det blir jul selvom ikke alle kroker er rene og det kanskje ikke er 7 (selvbakte...) slag på fatet. :) hehe..

Koselige bilder av dere. Fiiine magen din. Tenk at den er full av skatter! <3

Ha en fin og avslappende desember! :)

Kristel

08.des.2011 kl.17:22

Lov å ikke ta seg ut på julevasken når man er gravid med tvillinger og i tillegg har en på 1 år ja. :) Jul blir det jo uansett :)

Mats-Oliver er også nater etter briller :p

Ignorerte ikke ansiktet ditt, synes du er pen jeg :) Og magen har jo blitt så stor og flott :D

Skummelt med blodtrykket, håper det ikke stiger mer. Vet alt om høyt blodtrykk under svangerskapet, da jeg hadde svangerskapsforgiftning med Em, og høyt BT hele veien med Mo.

Skriv en ny kommentar

Rebecca

Rebecca

29, Farsund

Blogger om hverdagen som mamma til Emma på 1 årog om vår lille familie som flyttet til Sørlandet på nyåret. Vi venter tvillinger i slutten av januar! Elsker å ta bilder, dra på turer og lage mat og bake =)

Kategorier

Arkiv

hits