Litt om de siste dagene..

Jada, jeg er så treg på å blogge, men det er litt hektisk om dagen og vi har hatt en ekstra tur inn til sykehuset da vi trodde at gutta ville prøve å snike seg ut. Det var litt stress og på sykehuset var de klar for oss og prematuravdelingen var informert. Heldigvis roet det seg og jeg fikk komme hjem etter ei natt der. Blir spennende å se om de "slipper meg ut" etter kontrollen på tirsdag.. 

Emma digger Ikea elefanten sin! Når hun ser den skal hun bort å kose på den og hun sier Mmmmmmm!

 

Så vi fikk oss en liten "realty check", for å si det pent. Nå sitter jeg på rumpa, skal gjøre minst mulig og merker at det å gå rundt og det å stå ikke er særlig gunstig. Må si jeg blir stressa og litt redd, for det er så alt for tidlig for guttene å komme nå. 

Dette har jo satt en god stopper for juleplanene mine, for å si det mildt. Men det blir jul uansett, nå er det viktigste å prøve å holde guttene inne i magen! Må lese for elefanten...

 

I dag har Helge satt sammen sprinkelsenga til guttene og montert vogna. Er vist ikke bare vi damene som driver "nesting".. 

Planene fremover er å få sendt julegaver og julekortene mens vi enda klarer å tenke på sånne ting, for man blir uten tvil litt utta for i toppen..

Vogna til gutta

Emma er et lite tanntroll! Hun har jo fått sin første jeksel (nede) og i dag, når hun lå og lo mens vi lekte så jeg at det er 2 jeksler til (oppe) på veg. Ikke rart hun er litt klengete og sutrete om dagen! 

Ellers går hun rundt og skravler og peker mens hun sier "det" (betyr se) Hun er tydelig fasinert av lys, nisser og ikke minst bøkene sine.

Skal prøve å bli flinkere til å blogge, men er jo ikke så mye som skjer egentlig her om dagen. Det er begrensa hvor spennende det er å skrive om alle timene jeg tilbringer i sofaen og alt det Emma gjør om dagen (selv om det sist nevnte er veldig spennende for oss) 

 

5 kommentarer

Renate (Renatoz)

04.des.2011 kl.10:19

Håper det går fint med deg (og dere) og at det blir januarbabyer!! Jeg vet så godt hvordan det er, for tre år siden lå jeg som en elefant og var livredd for at jentene skulle lure seg ut. Flere turer på sykehuset, og en romjul og nyttårsaften på drypp på føden. Men, jeg klarte det - og jentene kom ikke før 27. januar!! Så dette går bra, bare ta det med ro - jul og babyer blir det! :)

Blir spennende å følge dere, tenker det blir stas for Emma også både med jul og søsken etterhvert!

mammantiljessicaogbenjamin

04.des.2011 kl.11:20

Oi da!!Håper de holder seg inne litt til,og at du får feire jul hjemme.

fembarnsmamma

04.des.2011 kl.12:49

Jeg krysser fingrene for at de holder seg inne til over nyttår:) Ligg på sofaen du og la julen komme:) Det er jo ingen som sier noe til det.

Hvilestøv sendes til deg;-)

Camilla

04.des.2011 kl.13:38

Hei :) Oi for en støkk. Godt det gikk bra! Du får være flink til å hvile, og holde fokus på målet. ;) Av helt andre årsaker har jeg god kjennskap til det å tilbringe desember på sofaen, men det er som man sier: jul blir det uansett...i Tvi tvi og lykke til.

Kristel

04.des.2011 kl.18:10

Oioioi, de må ikke snike seg ut enda nei. Må vente litt til :)

Og bloggingen skal du ikke tenke på. Er jo ikke bare bare å være mamma til ei på litt over året, og i tillegg gravid med tvillinger, samtidig er det juleforberedelser man må tenke på. Nei, tror nok alle forstår at du ikke sitter pal ved bloggen om dagen ;) Slapp av, og ikke stress, slik at tvillingguttene holder seg inne litt til. Og nyt adventstiden.

Skriv en ny kommentar

Rebecca

Rebecca

29, Farsund

Blogger om hverdagen som mamma til Emma på 1 årog om vår lille familie som flyttet til Sørlandet på nyåret. Vi venter tvillinger i slutten av januar! Elsker å ta bilder, dra på turer og lage mat og bake =)

Kategorier

Arkiv

hits