Så er vi kommet til uke 31..

... og det ser ut som om jeg skal tippe fremover nå.. Guttene i magen er aktive og det er jeg veldig glad for. Dette er den siste uka uten kontroller på sykehuset, nå er det innover hver uke frem til de blir født. Er virkelig spennende tider dette!

Tvillinghybelen uke 31

 

Ellers så går livet sin vante gang her. Vi prøver å få unna alt som skal være klart til jul og til guttene kommer på nyåret. Har ikke kommet i gang med noe baking eller veldig pynting her, men ting tar tid.. 

Emma og pappa'n koser seg litt før sengetid med youtub og drømmehagen..

 Nå som vi nærmer oss jul og egentlig har mye og gjøre er jeg blitt veldig rastløs. Holder på å gå på veggen når jeg ikke gjør noe. Men samtidig tillater ikke formen at jeg gjør så mye heller. Så det blir vanskelig å finne balansegangen i det. Men håper at det går seg til etterhvert. 

Emma har slitt med hosten sin lenge nå (kun natthoste de siste ukene) så det blir spennende å se hva legen sier. Vi håper litt på å få teste ut noen medisiner siden det har pågått i over 9 uker nå. (i varierende styrke, vel og merke) 

 

4 kommentarer

mammantiljessicaogbenjamin

28.nov.2011 kl.20:14

Sikkert veldig godt å bli sjekka hver uke,en trygghet det:)

Spennende framover!

Kristel

28.nov.2011 kl.23:40

Begynner å bli fin størrelse på magen nå ja :D Tenk at du har kommet så langt alt :D Koselig med Emma&pappa-kosetid da! :)

Marit

29.nov.2011 kl.23:55

Så fin du er=)

Har fulgt bloggen din siden du la ut at du skulle ha twinsa, føles neeesten ut som om jeg kjenner deg selv om jeg ikke gjør det. Rart dette med bloggverden altså.

Jeg synes tvillinger er så utrooolig spennende siden jeg er det selv, håper jeg blir så heldig som dere en vakker dag, vi har tvillinger i alle ledd på begge sider vi... =)

Skjønner godt at det er utrooolig vanskelig å ta det med ro, det er jo sååå kjedelig. Du er sannelig flink altså, stå på! Og prøv å kos deg litt når du er på kontroller i Kristiansand. Finn deg en yndlingsplass å spise eller no, kanskje turene blir litt lettere.

Blir gøy å se når twinsa kommer, lykke til=)

vera

16.des.2011 kl.20:40

så fin snuppa er i kjole da.Hu er bare så god.

Skriv en ny kommentar

Rebecca

Rebecca

29, Farsund

Blogger om hverdagen som mamma til Emma på 1 årog om vår lille familie som flyttet til Sørlandet på nyåret. Vi venter tvillinger i slutten av januar! Elsker å ta bilder, dra på turer og lage mat og bake =)

Kategorier

Arkiv

hits