Kontroll uke 30 hos jordmor

Ja da er vi kommet til uke 30 og i dag var vi i byen på kontroll. Emma var hos tanta mi, vi er SÅ heldig som har henne rett her borte og som kan og vil passe lillemor! 

Jepp, noen eser veldig i bredden om dagen.. Har lagt på meg nesten 10 kg siden jeg ble gravid, håper ikke på så mye mer for de kiloene skal jo vekk igjen!!

Tja, hva skal man si om kontrollen.. Det meste var bra, litt eggehvite var det og litt vann i kroppen, men så lite at det ikke er noe fare. Vekten er stabil (gikk ned for 2 uker siden, og litt oppigjen nå) Den minste av tvillingene hadde vokst litt mindre enn hva han skulle, så blir spennede å se på neste måling om 2 uker. Guttene er veldig aktive og alt så veldig bra ut ellers. 

 

Noen er søt i pyjamas...

 

Denne uka er det husarbeid som står på "to-do" lista. Siden vi er ferdig med julegavene og julekortene, så kan vi legge julen litt på hylla. Og vi har gjort det meste som må ordnes i forhold til tvillingene, det som er igjen haster ikke.. Som å sette opp seng, lufte madrass og vaske klærne dems osv.  Så da kan vi konsentrere oss om å få ryddet og vasket til advent. Det blir enkelt i år. Ikke full rundvask og ikke masse pynting. Får late som om "less is more". Jul blir det uansett! 

Men nå skal jeg finne senga mi, de dagene vi er inne på sykehuset på kontroll blir så lange og delt opp at man blir gående i svime. Gruer meg veldig til etter neste kontroll, for da er det inn 1 gang i uka! Kan bli i overkant slitsomt gitt.. 

 

8 kommentarer

fembarnsmamma

22.nov.2011 kl.23:42

Jeg synes ikke at du er stor til å bære på to søte små jeg:)

Du må ta det med ro nå da. Jul blir det uansett.

Jeg kan nesten ikke tro at du allerede er 30 uker på vei. Jeg synes at det har gått fort jeg. Men det synes kanskje ikke du, hehe =D

Rebecca

23.nov.2011 kl.12:08

Synes det har gått veldig fort de siste par mnd. Sikkert fordi det skjer en del.. Er veldig deilig at det går fort, for er liksom ikke sååå gøy å gå og vagge ;)

mammantiljessicaogbenjamin

23.nov.2011 kl.13:27

Du er ikke stor til å ha to i magen,fin du er:)

wendysinfamilie

24.nov.2011 kl.00:36

Så fin hybel til dine to krabater, spennende med 2 må det være.. tvi tvi
Det må vere godt å ha runda 30 veker! Du ser flott ut!!

Rebecca

24.nov.2011 kl.14:14

Takk =)

Ja, det å komme seg over 30 uker var veldig godt. Nå er neste delemål 35 uker og etter uke 37 tar jeg det ikke så tungt om de kommer ;)

Kristel

25.nov.2011 kl.00:34

Emma er søt uansett hun ;D

30 uker da!! Tiden flyr jo!! :D

Rebecca

25.nov.2011 kl.00:50

=) Takk, veldig enig i det altså ;)

Ja, tiden flyr veldig nå. Også kommer jo advent og julen, så da går det nok ikke noe saktere (heldigvis)

Skriv en ny kommentar

Rebecca

Rebecca

29, Farsund

Blogger om hverdagen som mamma til Emma på 1 årog om vår lille familie som flyttet til Sørlandet på nyåret. Vi venter tvillinger i slutten av januar! Elsker å ta bilder, dra på turer og lage mat og bake =)

Kategorier

Arkiv

hits