En aktiv uke er over

Nå sitter vi å sløver i stua og nyter at helgen er her. Det har gått ganske i ett den siste uka, så det blir godt å få giret ned noen hakk. 

Vi hentet 2 halvfulle sekker med arvetøy til Emma og guttene, og Emma "hjalp" til med å sortere det.. Så det ser ut til at vi har full garderobe i str 86 og 92. Er SÅ glad for det! Har ikke fått gått igjennom klærne til guttene ennå, for det må frigjøres skapplass til det først..

"Hæ? Får jeg ikke lov til å dra alle klærne utover kjøkkengulvet?" 

Da vi var på babysang på onsdag traff vi på noen som hadde tvillingjenter som ville arve klær etter Emma, så vi fikk kjørt bort en sekk med klær dit dagen etter. Veldig kjekt å få det unna! Har sortert ut det som guttene kan bruke, men tror ikke vi hadde kledd dem i rosa body liksom.. 

 

Emma var ikke begeistret for å få på votter!

 

Vi nærmer oss desember med stormskritt og i går satte Helge på frimerkene på julekortene og vi pakket inn julegavene. Skal ikke sende det før vi er i desember da, men må passe på å gjøre det mens kroppen henger med. De eneste gavene som ikke er i boks er til Emma og en liten ting til Helge fra Emma. Men de skal jeg vente med til midten av desember, så jeg kan kjenne litt på julestemningen.

 

På mandag er jeg kommet til svangerskaps uke 30! Synes det har gått veldig fort, men merker veldig godt at jeg er tung nå (bildet er 1 uke gammelt ca) og det blir lite søvn på nettene. Men guttene vokser og er aktive, og det er jo det viktigste! Det er rart å tenke på at om ca 2 mnd er vi en familie på 5! Skremmende, men veldig spennende å tenke på. 

Vi har nesten alt av utstyr og ting i hus nå. Et par småting mangler, men vi har kontroll tror vi. Mangler bare å bli enige om navn og sette opp ei liste med en del navn begge liker godt nok til å ha som alternativ. Er greit å ha alternativene klare, så vi kan velge når de kommer. 


Det gjenstår vel bare en ting å si: GOD HELG!!

 

4 kommentarer

mammantiljessicaogbenjamin

18.nov.2011 kl.23:19

Så heldige dere er som får arve.

Her har vi ikke noen å arve av,har bare arva litt.

Ha en fin helg:)

Rebecca

19.nov.2011 kl.01:12

Ja, vi er veldig heldige =) Er så greit å kunne gi bort videre, for man rekker jo ikke å slite babyklær. Ha en fin helg du også =)
Arveklær er genialt! Vi har gut først, så lillesøster går enda i blå bodyar:) Nokon av ungane i bhg trur framleis at ho er gut trur eg. Vi var heldige og arva frå venner med jenter, så garderoben er STOR! Det er godt (og følast litt nødvendig) å ha nok klær, så gjør det ingenting om ein ikkje får satt på vaskemaskina kvar einaste dag:)

Kristel

20.nov.2011 kl.23:34

Aaaw, hun er så søt :D

Skriv en ny kommentar

Rebecca

Rebecca

29, Farsund

Blogger om hverdagen som mamma til Emma på 1 årog om vår lille familie som flyttet til Sørlandet på nyåret. Vi venter tvillinger i slutten av januar! Elsker å ta bilder, dra på turer og lage mat og bake =)

Kategorier

Arkiv

hits