Tvillingutstyr på plass og 1 års kontroll

Ja, da er det meste av tvillingutstyret på plass. Vi venter bare på at de skal få inn microstreilisatoren også mangler vi selve sprinkelsenga. Senga får vi ikke inn i bilen, så må bytte den først. 

Måtte ta handlingen i 2 runder, for jeg er ikke så veldig sprek om dagen. Men det var veldig koslig og vi var veldig effektive og hadde skrevet lister først med hva vi skulle ha og fra hvilken butikk. Emma var selvsagt med og vi koste oss på tur. 

Emma fikk sin egen stol i tidlig julegave fra onkel L. Den var veldig kjekk og hun leker og styrer fælt på med den. 

Det ser ut som om vi klarer å holde oss godt innen for budsjettet når det kommer til utstyr til tvillingene. Noen poster ble dyrere enn forventet, som feks bilseter og klær, mens andre ble billigere, der i blandt vognen.  Etter å ha snust litt på hva andre bruker i forbindelse med tvillinger så håpet jeg at vi kunne holde oss under 20-25 tusen kroner og det har vi klart så langt med god margin. Klart det vil dukke opp andre utgifter etterhvert, men sånn det ser ut nå lander vi på 12-13 tusen. Da har vi det vi trenger av klær de første mnd, så sant de ikke blir født for tidlig og trenger klær i prematur str. 

Vi er jo veldig heldig og har feks stellebordet ennå. Dette arvet vi av Helge sin bror og samboer til Emma og det er jo i flittig bruk nå. Nesten litt greit at vi ikke er ferdig med bleier og sånt til Emma, så slipper vi å "begynne på nytt". Blir "bare" å fortsette eller utvide bleieskift osv. Men må indrømme at jeg gruer meg litt til å håndtere så små babyer igjen. Møtte tvillingjenter på 2 mnd på helsestasjonen da Emma var på 1 år kontrollen, og du og du så små de var!! De var 1 kg tyngre enn hva Emma var da hun ble født, men jeg kan ikke huske at hun var SÅ liten! 

Man må jo klatre litt når man har noe nytt å klatre på!

Ja, vi var på 1 års kontroll med Emma og nå er hun 76 cm lang og 10,8 kg.. Store lille jenta mi! Legen sa hun var godkjent og helsesøster var fornøyd med utviklingen hennes. Da sprøytene stod for tur fikk hun flaske med sviskesaft og hun reagerte ikke på den første sprøyta, men den andre sprøyta var vond så hun gråt litt. Heldigvis var det fort glemt.

Hun var litt pjusk på kvelden og sutrete dagen etter, men ingen veldige reaksjoner denne gangen. 

 

Ellers så nærmer vi oss uke 29 (på mandag) og jeg vagger rundt og synes selv at jeg har blitt diger.. Magen vokser, guttene trives i magen og vokser fint og bekkenløsningen øker og vekker meg hver gang jeg og Helge snur oss i sengen. Håper på å bli litt bedre med hjelp fra fysio'n, men vi får nå se om det hjelper.. 

Tvillinghybelen i uke 28+5

 

Klærne mine protesterer når jeg tar dem på, spørs om de ikke får "mage"for etter dette bruket gitt. 

 

Nå står det hjemmelaget pizza på programmet. Ha en god lørdag!

6 kommentarer

mammantiljessicaogbenjamin

12.nov.2011 kl.20:27

Jessica har samme stolen:)

Fint magehus du har,syns ikke du er stor.

Ha en fin helg:)

fembarnsmamma

12.nov.2011 kl.20:36

Tenk at inni der ligger det TO små gutter:) Det blir spenende å følge deg videre nå. Tiden går jo fort og tvillinger kan jo komme litt før;-)

wendysinfamilie

12.nov.2011 kl.23:55

så deilig å få det meste i hus.. nydelig babyhybel..

muumimamma

13.nov.2011 kl.12:35

Flott hybel :)) Du kan forresten også kle deg i tittelen Ukens Blogg :) Da er du også med i trekning om en overraskelse i posten i desember :) Gratulerer!

Tove

13.nov.2011 kl.16:32

Grautlerer med tittelen Ukens blogg hos Mummimamma!

Rebecca

13.nov.2011 kl.17:28

Oj, det var overraskende Muumimamma. Takk =)

Skriv en ny kommentar

Rebecca

Rebecca

29, Farsund

Blogger om hverdagen som mamma til Emma på 1 årog om vår lille familie som flyttet til Sørlandet på nyåret. Vi venter tvillinger i slutten av januar! Elsker å ta bilder, dra på turer og lage mat og bake =)

Kategorier

Arkiv

hits