Oppskrift på matmuffins

Er bare innom med en rask oppskrift på gode matmuffins. Kan være lurt å lage dobbel porsjon også er det lurt å ha papirformen i muffinsbrettet siden det er litt klissete deig som blir litt deig pga eggene og osten. Emma sa "mmmmmm" til muffinsene og det er nesten tomt her nå, så de er ganske gode.. 

 

Det blir ca 20 små muffinsformer.

 

1/2 dl melk

115 g hvetemel

2 ts bakepulver

1/2 ts salt

pepper etter smak og behag, kan kuttes ut også (Jeg bruker pepperkvern)

100 g revet gulost

150 g revet gullerot

1 løk

100 g piknikskinke.

3 ss olje

4 egg

 

Finhakket løk, gullerot og skinke stekes sammen med 3 ss olje i en panne. Bland alt det tørre, melken og osten. Putt oppi den stekte gulleroten, skinken og løken og tilsett ett og ett egg mens du rører (Jeg bruker miksmaster. Smøre muffinsformer med olje og hell røre oppi. Stekes på 180 grader mid i ovnen i 30 min (det lønner seg å se til dem innimellom for å sjekke at ikke de blir brent.)

I vår ovn kan de fint stå 5 min ekstra, men den er litt treg om dagen.. 

3 kommentarer

Kristel

02.nov.2011 kl.23:42

Åååh,så søt hun er!!:D

Elisabeth

04.nov.2011 kl.13:10

dette hørtes jommen meg godt ut.....har du bilder av de hvordan det er "ment at de skal se ut"??...

Rebecca

05.nov.2011 kl.13:15

Har ikke bilde av de, dessverre. Men skal ta bilde neste gang jeg lager de. De ser ut som "vanlig" muffins, bare at de blir ganske gule pga eggene :)

Skriv en ny kommentar

Rebecca

Rebecca

29, Farsund

Blogger om hverdagen som mamma til Emma på 1 årog om vår lille familie som flyttet til Sørlandet på nyåret. Vi venter tvillinger i slutten av januar! Elsker å ta bilder, dra på turer og lage mat og bake =)

Kategorier

Arkiv

hits