Uke 26 med gutta i magen og Emma er snart 1 år!

Kjære mi tid, hvor blir dagene, ukene og månedene av? Det er under 2 uker til vi har en 1 åring i hus.. Og om ca 3 mnd har vi 2 små til. Hvor har tiden blitt av?

Emma har blitt så stor, fra å bruke klær i str 44 er hu nå oppe i str 80! Blir spennenende med 1 års kontroll uka etter bursdagen, og få se hvor mye hun har vokst. 

Nå har den første jekselen brutt gjennom, og 2 til venter. Så vi har hatt oppkast, som vanlig, i tillegg til forkjølelsen som blusset kraftig opp igjen. 

Emma elsker å leke med lekene sine. Det morsomste er å dra alle lekene utover, eller kaste dem rundt seg. Også er det veldig gøy å slå på komfyrdøra og gjøre ting som ikke er lov. Ganske normalt, vil jeg tro. 

I dag var det kontroll på sykehuset. Alt så bra ut og guttene sparket og gjorde seg til da hjertelyden ble sjekket. Magen hadde vokst normalt og jeg ble tappet for blod siden JM mente jeg var litt for sliten (dah?) og blek. 

Magen i uke 26. 

 

Nå er planen for resten av uka å bli helt friske, få med oss babysang (om formen tillater det) og planlegge ferdig bursdagsfeiring og se litt på hvordan vi gjør ting fremover i forhold til kontroller osv. Er ingen hemmelighet at det er langt å reise på kontroller og fra uke 32 så er det inn 1 gang i uka.. 

Etter 4-5 timers søvn i natt så blir det tidlig kvelden her. Må bare få vasket ferdig maskinen med ulltøy.. For Emma kastet jo opp i bilen, så nå har vi vasket trekket til bilstolen og nå går ulltøyet en runde. 

2 kommentarer

wendysinfamilie

29.okt.2011 kl.20:46

Så fin tvilling hule. 1 år ja tiden flyr, føles som en evighet siden det var 1 års dag her.

Alltid spennende med helsestationen det å se at alt er som det skal ..

Rebecca

30.okt.2011 kl.12:29

Ja, det året har gått fort, samtidig som det føles som om vi har hatt henne kjempe lenge ;)

Skriv en ny kommentar

Rebecca

Rebecca

29, Farsund

Blogger om hverdagen som mamma til Emma på 1 årog om vår lille familie som flyttet til Sørlandet på nyåret. Vi venter tvillinger i slutten av januar! Elsker å ta bilder, dra på turer og lage mat og bake =)

Kategorier

Arkiv

hits