Vår lille hjelper

Emma hjelper pappa'n med å støvsuge

 

Kombinert støvsuging og hårføner

 

Jada, det er helg igjen og vi gjør absolutt ingen ting. Det vil si, vi har ryddet og støvsuget og handlet inn "litt" (hadde mnd. handelen i dag) så litt har det jo blitt gjort.

Emma har hatt den store sovedagen, hun som vanligvis sover en dupp på 30 min slo til og sov i over 2 timer!! Veldig rart for oss, man ble jo nesten sittende og vente på at hun skulle våkne. 

Når jeg ser igjennom bildene vi tar om dagen så ser jeg at vi ikke er så flink å ta bilder lenger. Har ikke med kameraet ut og det er jo dumt. Spørs om vi ikke må skaffe oss et kompakt kamera.. Er jo kjedelig å bare ha bilder av Emma hjemme i strømpebukse og body. 

Ellers så har vi fått tak i litt flere julegaver, julekortene kom i posten i dag (takk til fotoknudsen, men hvor er resten av det som skulle komme sammen med kortene?) 

Vi fikk tak i ei kjek trille til Emma. For vogna hennes tar jo nesten hele bagasjen! Er en sånn kjekk "kjøpesenter trille" som kosta 400 kr. Den er fakstisk lang nok i håndtaket til Helge, noe som er godt gjort siden han er 198 cm høy og man kan legge ned ryggen litt. Satt inn sete-"paddingen" fra OTH vogna, så ble det veldig bra :) 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rebecca

Rebecca

29, Farsund

Blogger om hverdagen som mamma til Emma på 1 årog om vår lille familie som flyttet til Sørlandet på nyåret. Vi venter tvillinger i slutten av januar! Elsker å ta bilder, dra på turer og lage mat og bake =)

Kategorier

Arkiv

hits