Da er det snart helg igjen..

Plutselig fløy tiden veldig her og det er på tiden å begynne å få gjort ting og tang. Emma sin 1 års dag nærmer seg med stormskritt og vi har fått levert inbydelsene (unntatt 2 av dem) og ordnet lokalet, planlagt kakene og ordnet gave. Kusina mi skal lage marsipankake til oss, veldig kjekt å slippe det selv nå som bekkenløsningen har tatt helt av. Så lager vi en sjokoladekake i langpanne selv og kanskje kanelboller eller muffins. Vi får se hvor mange vi blir først. Emma sin mormor hadde satt inn penger på min konto til gave til Emma for at vi skulle kjøpe gave til henne selv. Veldig gøy å shoppe for andres penger, har fått pakket gaven inn, men skal huske og legge inn bilder av det etter vi har feiret.

Tenk at lille jenta vår snart er et helt år! Utrolig som tiden har flydd!!!! 

 

7 uker etter Emma sin bursdag er det faktisk julaften, og det er jeg lite klar for. Prøvde å skulle få kjøpt inn noen julegaver i dag, men er veldig glad man kan ta det over nettet for kroppen min er ikke helt enig i at det er tid for å fly rundt på butikker. Har heldigvis en viss oversikt over hva som skal kjøpes til hvem, men enkelte av tanteungene mine er jeg veldig blank på.. Er heller ikke sikker på hva Emma skal få til jul og Helge er den vanskligste ;)

 

Utsikten fra stuevinduet vårt..

 

 

6 kommentarer

fembarnsmamma

20.okt.2011 kl.23:30

Store fine jenta:) Tenk at hun snart er storesøster da=)

For en flott utsikt dere har =D

Rebecca

20.okt.2011 kl.23:45

takk =) Ja, er rart og tenkte på at hun skal bli storesøster så fort. Og jeg som ikke er en "baby-person" i det hele tatt har blitt SÅ babysyk igjen.

Er flott natur her ute når det ikke regner ;)

Kristel

21.okt.2011 kl.00:07

SV// Dressen er Name It ja!! Elsker den! :D Men den kosta og ja!
Så stort med eittårsdag! Eg tenkte i dag på at eg i teorien kunne hatt ein litan baby til - det var sjølvsagt medan 15mnd-jenta hylte og bar seg og vill ned frå tripptrappstolen med ein einaste gong, da vart eg litt overvelda av tanken og litt glad. Eg er så imponert over deg - også veit vi jo at vi får akkurat så masse tolmod som ein må ha i den situasjonen ein er i. Og godt er det:) Kos deg med store jenta!

Inger Lise

21.okt.2011 kl.14:54

Hihi, jeg husker da ettårsdagen til jenta vår nærmet seg. Så mye som skulle gjøres istand, og alt måtte jo være perfekt! Det ble en knall dag og det kunne ikke blitt bedre på noen måte. Det blir det nok for dere også! :)) Og ang. julegaver så har vi heldigvis en viss anelse om hva de forskjellige skal få. Gjenstår bare smårollingene jeg har blitt tante til.. ikke lett å vite hva den perfekte gave til de er... Blir nok noe mykt ;)

Og takk for besøk og kommentar på bloggen min. Er sant det sier at det er gøy med annet enn brødskiver hele tiden. Faktisk har vi nestet kuttet brødmat fordi det ble så mye en periode at jenta nektet å spise det, og jeg skjønner hun godt. Nå er det kun brød i helgene og da er den fersk, og noen ganger i ukedagene :)

Også må jeg jo si gratulerer med tvillinger i magen! Herre du er tøff som orker å ha søsken så tett innpå hverandre, og atpåtil så blir det tre! Flott kvinne du som hiver deg i det :)

wendysinfamilie

21.okt.2011 kl.19:50

oj tvillinger i magen og ei tulle på snart 1 år, tøft. Men de vil nok få masse glede med hverandre alle 3... lykke til videre med svangerskapet. Kjedelig med bekken som ikke vil oppføre seg, får håpe du klarer å holde det i sjakk med litt hjelp.

Skriv en ny kommentar

Rebecca

Rebecca

29, Farsund

Blogger om hverdagen som mamma til Emma på 1 årog om vår lille familie som flyttet til Sørlandet på nyåret. Vi venter tvillinger i slutten av januar! Elsker å ta bilder, dra på turer og lage mat og bake =)

Kategorier

Arkiv

hits