Nå er det jul igjen, nå er det jul igjen....

Eller, kanskje ikke helt. Men vi er tidlig ute pga svangerskapet med tvillingene som vi ikke aner hvordan blir. I dag har vi tatt bilder til julekortene og fått ordnet litt flere julegaver. Deilig å se at vi nærmer oss mål, er i alle fall halvveis. 

Emma er nok ikke den fødte fotomodellen, så det ble en del misslykka og rare bilder... 

 

Men hva gjør vel det, hun er jo bare den søteste snuppa ever! Ble noen ok bilder også og et par bra bilder, så det ble nå julekort i alle fall. 

 

Ellers så er vi snart ferdig med uke 24 i tvillingsvangerskapet. Magen vokser og gutta er veldig aktive og flere ganger om dagen kan jeg se at magen beveger seg. Veldig kjekt!

Vi var på ultralyd på sykehuset på tirsdagen og guttene hadde vokst fint og var i fin str og alt så veldig bra ut. Deilig for mor og far å vite! 

 
Ellers så driver Emma og får sine første jeksler. Og det er så vist ikke noe stas. I tillegg henger forkjølelsen igjen ennå, så humøret er ikke helt på topp her i heimen. 

5 kommentarer

fembarnsmamma

14.okt.2011 kl.23:04

Det er godt å komme litt i gang med julen litt tidlig. Du som har to små i magen og ei lita jente får sikkert nok og gjøre fremover:)

Rebecca

15.okt.2011 kl.00:28

Ja, det nytter ikke vente til desember i alle fall, for man vet jo aldri hvordan formen vil bli.. burde egentlig planlegge bursdagen til Emma, men vi skal gjøre det enkelt, så da får vi begynt med julen :)

Kristel

16.okt.2011 kl.23:13

Haha, hun er nå herlig læll da;D

Serephinea

18.okt.2011 kl.12:53

For ei nydelig lita tuppe! og la merke til flotte strikka klær :) Jeg startet også julen tidlig i fjor, da jeg var usikker på alt i forhold til tvillingsvangerskapet. Jeg er veldig glad jeg gjorde det, fikk masse kynnere ol i jula som gjorde jeg måtte holde meg i ro. Kose deg med tvillingmagen ;)

"Bella "

Rebecca

21.okt.2011 kl.00:04

Takk takk =) Strikkesettet i dette innlegget har Emma fått av oldemor i for tidlig 1 års gave.. Strikket på en bedrift for svaksynte. Synes det er veldig stas med strikket klær, men kan ikke strikke selv.

Ja, da var det nok kjekt å ha startet tidlig med julen!

Skriv en ny kommentar

Rebecca

Rebecca

29, Farsund

Blogger om hverdagen som mamma til Emma på 1 årog om vår lille familie som flyttet til Sørlandet på nyåret. Vi venter tvillinger i slutten av januar! Elsker å ta bilder, dra på turer og lage mat og bake =)

Kategorier

Arkiv

hits