Uke 23 med tvillingene og sykdom i heimen..

Da er jeg kommet til uke 23 i svangerskapet. Magen vokser, men er ikke særlig stor med tanke på at det er tvillinger der inne. Bekkeproblemene er kommet for fult og henvisningen til fysio'n henger på kjøleskapet. 

 

Ellers så har vi begynt på reset med kontroller i byen. Hver 14. dag frem til uke 32, hva som skjer etter det vet jeg ikke, men tviler på at det blir noe lengre mellom kontrollene. Blir lange dager når det tar i overkant av 2 timer hver veg. Vi er så heldige at vi har stort sett barnevakt til Emma, så slipper hun lange dager med mye kjøring og venting.

Ellers så har Helge vært forkjølet. Henger litt i ennå, men han er i alle fall på bedringens veg. Men i går kveld våknet Emma med et vræl og var utrøstelig. Inne på stellebordet kastet hun opp og vi fant ut at hun hadde feber.. ut over natten våknet hun hver time. Heldigvis sovnet hun greit igjen stort sett hver gang. 

Så dagen i dag har vært lang. Emma har sovet 2 korte dupper og ellers hatt et veldig behov for nærhet og oppmerksomhet. Selvsagt får hun det også. Feberen har holdt seg på rundt 39, så nå håper vi at den kryper nedover og at hun får en god natt med mye, og sammenhengende, søvn.. 

Én kommentar

Kristel

12.okt.2011 kl.18:22

Så fine bilder av snuppa. Sånn strikkadress har vi og, bare i lysblå - den er så fiiiin!! :D Håper bekkenet ditt ikke blir noe verre utover.

Skriv en ny kommentar

Rebecca

Rebecca

29, Farsund

Blogger om hverdagen som mamma til Emma på 1 årog om vår lille familie som flyttet til Sørlandet på nyåret. Vi venter tvillinger i slutten av januar! Elsker å ta bilder, dra på turer og lage mat og bake =)

Kategorier

Arkiv

hits