Magebilder og litt om de siste dagene

Emma har fått seg pyjamas fra Bånsull og skal teste den ut. Humøret er det ikke noe i veien med i alle fall...

 

Så er vi kommet til uke 21 og magen vokser seg stor. Da jeg gikk med Emma ble magen aldri særlig stor, så jeg er nok ca like stor nå som jeg var til termin med Emma, og enda er det jo leeeenge igjen til termin nå. Spennende og se hvor stor jeg kommer til å bli tilslutt. 


Tvilling-hybelen i uke 21. Emma vil være med på bildet....

 


Så da måtte vi jo ta noen flere bilder ;)

 

Nå har vi begynt å kjøpe inn litt til tvillingen, planen er å kjøpe litt etter hvert, så det ikke blir så imari dyrt på en gang. Vi har fått kjøpt inn i de minste str (50 og 56) og driver å snuser litt på hva slags vogn vi skal gå for. Synes det er vanskelig, for det perfekte vogna finnes ikke. Ideelt sett vil vi ha en vogn som har sportsdelen mot den som triller, men de få som har det er så korte i ryggen at de ikke er et alternativ. Så vi får se hva vi ender opp med. 

Ellers så har Emma vært syk 1 ukes tid, men nå er hun feberfri og det er full fart. 

Neste uke begynner jeg oppfølgingen i Kr.sand og da er det innover hver 14 dag. Er med litt blandet følelser man begynner med dette.. Flott med oppfølging, ikke fult så flott at det er nesten 2 timer å kjøre hver vei, men det går vel på et vis ;)

Ut på tur, aldri sur! 

5 kommentarer

May-Teresa

21.sep.2011 kl.20:18

så fin blogg du har! :-)

Inger-Lise

21.sep.2011 kl.22:12

Se der ja, fiine magen. :) Godt med bra oppfølging, men skjønner det blir tidkrevende med så lang reisevei. Håper du finner en fin rytme og rutine på disse turene.

Bra Emma er frisk og rask igjen. Her har vi også noen hjemmedager nå. Lauritz sovnet med feber igjen i kveld, men Kasper er endelig frisk. Ikke bare bare denne høsttiden.. :)

KLEM til deg

fembarnsmamma

21.sep.2011 kl.22:45

Det var lang tur for å få oppfølging..... Men det er godt at det er litt ekstra oppfølging i og med at det er to der inne:)

Det var da en fin mage da:) Blir spennende å følge deg videre. Jeg er tante til tvillinggutter:)

Kristel

22.sep.2011 kl.00:55

21 uker alt!! Så fort tiden går :) og så stor Emma har blitt :D

Trollmor/djun80

03.okt.2011 kl.22:01

Hei Hei!

Måtte inn og titte på blogen din. Så nyydelig lille Emma er <3<3 Må si jeg blir litt misunnelig av magebildene dine. Mimrer fra da jeg gikk med Trollungene i magen. Masse lykke til videre, og jeg titter nok innom igjen :-)

Skriv en ny kommentar

Rebecca

Rebecca

29, Farsund

Blogger om hverdagen som mamma til Emma på 1 årog om vår lille familie som flyttet til Sørlandet på nyåret. Vi venter tvillinger i slutten av januar! Elsker å ta bilder, dra på turer og lage mat og bake =)

Kategorier

Arkiv

hits