Ultralyd og endelig halvveis

Vet jeg burde ha oppdateret bloggen før, men bedre sent enn aldri! 

Vi var på ordninær ultralyd i Kr.Sand og ble satt 1 uke tilbake og fikk se kjønnene på de små i magen. Vi venter 2 gutter! Begge guttene så friske og raske ut og var veldig livlige. Jordmora slet veldig med å se enkelte ting og ultralyden tok nesten 1,5 time. 

Men ny termin (2.februar) på papiret, med i gangsettelse i uke 39 om noe ikke skjer innen den tien, så er vi endelig halvveis. 

 

På lørdag var vi i 60 års lag / bad taste party. Skal si det var gøy! Godt humør og mange "fine" folk.

 

 

Det var faktsik første gang Helge og jeg var på fest siden vi ble sammen (8,5 år) så det var på høy tid. Siden det startet tidlig på kvelden, kl. 18, så tok vi tidlig kvelden. Merker jo at vi har ei lita ei hjemme som ikke sover lenge, så da er det greit å komme hjem til "vettug tid"

 

Ellers så har vi fått bytta bil. Veldig deilig med en bil jeg også kan kjøre!! Så Emma har vært med Helge ut å skrudd litt bil i det siste. Emma koser seg i vogna (se bildet over, begge 2 klar for en tur ut) med musikk, mens Helge fikser bil. 

 

I går fikk jeg endelig gjort meg ferdig med å gå gjennom klærne Emma har vokst ut av. Sortert ut det som gutta kan bruke og nå begynner vi å få oversikt over hva vi mangler/trenger til guttene. Greit med litt rydding og oversikt, så kan vi få ut alt det rosa tøyet/kjolene som ligger å opptar plass her. 

 

 

5 kommentarer

www.ecshox.com

09.sep.2011 kl.18:53

Nice blogg!

Billig nike shox sko,Nike Free Run sko,nike max sko,nike shox r4,nike shox nz,100% autentisk Nike Shox sko, gratis frakt, credit card patment,100% safe trade!3-5 dager ankomst!Her må vi ha din favoritt sko!

Stine

09.sep.2011 kl.19:00

Stilig blogg :O)

Klem Stine
Gratulerer med to gutter! Små guttebabyer er fantastisk!! Store gutter også:)

Rebecca

10.sep.2011 kl.13:43

Takk =)

Marie

12.sep.2011 kl.00:27

Ønsker dere hjerteleg til lykke med guttene, så hærlig !! :))

Skal bli kjempemoro å følge dere her på denne koselege bloggen du har .

Nydelig datter har dere også , som er moro å følge med på .

Er jo bare helskjønn da ! :)

Skriv en ny kommentar

Rebecca

Rebecca

29, Farsund

Blogger om hverdagen som mamma til Emma på 1 årog om vår lille familie som flyttet til Sørlandet på nyåret. Vi venter tvillinger i slutten av januar! Elsker å ta bilder, dra på turer og lage mat og bake =)

Kategorier

Arkiv

hits