Sommeren er over..

.. og høsten er her. Tro det eller ei, så er det helt ok synes jeg. For med høsten kommer bursdagen til Emma, så er det jul også er det tid for at tvillingene kommer. Og DET gleder jeg meg til! 

Nå er jeg kommet til uke 18, så det går jo fremmover..

Og tvillinghybelen ser sånn ut (dvs, den så sånn ut på tirsdag) må jo for Guds skyld ikke holde øynene skikkelig oppe når Helge tar bildet. Det er jo bare tull!

Emma ville være med når vi tok bilder, hun krabbet bort til meg og dro meg i buksa. Er vist veldig stas å bli tatt bilde av, synes hun. 

Hun går bare under navnet "Bolla", selv om hun ikke er så "bollete" av seg.

Nåja, tilbake til høsten og det kjipe været. For været elsker vi jo å klage over. Det blåser og regner mye og i stad åpnet himlen seg helt. Da er det godt å være inne og ikke måtte ut! Skal riktig nok ut en tur senere i dag, men den tid den sorg. 

Emma skal "ta" kameraet 

Vi prøver denne uka og kjøre med ukeliste over middager i håp om at det gjør oss mere strukturert og at vi frigjør tid som går til handling annen hver dag, så nå gjennstår det å se om vi klarer å følge det. 

Nå er Emma ferdig å sove, så da får jeg virke her. Ha en fin helg!

2 kommentarer

Gro

26.aug.2011 kl.15:17

Hei - er dere glad i å synge? Vil du og familien være testsyngere? Mail meg gro@barnebokforlaget.no
Vekeshandling er gull verdt!! Vi har også 6-vekers-middags-menyer som gjør at vi slepper å tenkje på kva vi skal spise. Godt med alt som er gjort!!

Skriv en ny kommentar

Rebecca

Rebecca

29, Farsund

Blogger om hverdagen som mamma til Emma på 1 årog om vår lille familie som flyttet til Sørlandet på nyåret. Vi venter tvillinger i slutten av januar! Elsker å ta bilder, dra på turer og lage mat og bake =)

Kategorier

Arkiv

hits