9 mnd kontroll og svangerskapsuke 17

Er ikke så flink til å blogge, for dagene flyr og internett blir nedprioritert. Men en liten oppdatering er vel på sin plass.

I går var Emma på 9 mnd. kontrollen og nå er hun 73 cm lang og 8,8 kg tung. Helt perfekt! Helsesøsteren var veldig fornøyd med henne ellers. Emma krabbet rundt, reiste seg opp, skravlet og lekte. Ja, hun var seg selv rett og slett. 

Emma og pappa sklir på lekeplassen

 

Av det jeg kan komme på så kan Emma:

-Krabbe

- Sette seg opp

- Reise seg opp etter ting/veggen/møbler

- Klappe i hendene

- Vinke

- Si mamma, pappa, hadet og lage bromme-lyd 

- Spise brød og annen fingermat selv

Emma prøverir den lille ponny'n 

Ellers har hun nå 8 tenner, og jeg håper virkelig vi får en pause før hjørnetenne og de første jekslene kommer. Emma har reagert ganske mye på det å få tenner.. Med oppkast og høy temp og lite søvn. Ikke gøy for noen det gitt. 

Emma venter på at pappa lager middag.. sovnet plutselig

 

Nå er jeg kommet til uke 17 i svangerskapet. Magen har eksplodert her, kom sånn plutselig. Veldig stas, for det var ikke mye mage når jeg gikk med Emma. Tipper jeg er like stor nå, som jeg var i 6. mnd med Emma, så denne gangen får jeg nok skikkelig mage. 

Ellers så har vi begynt å planlegge litt for høsten og vinteren. Det er del ting som må på plass i forhold til svangerskapet og Emma. Feks er all oppfølgingen i Kr.Sand og det er et godt stykke herfra, pluss at Emma ikke kan være med inn på ultralydtimene osv.  Blir en del logestikk og praktiske ting som må på plass, men det begynner å se lovende ut! 


Spagettigryte var helt greit...

 

Nå venter vi på ultralyd timen i Kr.Sand med stor spenning. Håper å få vite kjønnene på de to små i magen, er virkelig nysgjerrig på det! Er ca 2 uker igjen til timen, så nå har vi noe å se frem til. I mens koser vi oss med Emma og nyter utviklingen og inntrykkene hun gir oss. Er ikke så verst å ha en så herlig jente i hus! 4 kommentarer

fembarnsmamma

18.aug.2011 kl.12:25

Så herlig hun er;)

Håper du får vite kjønnene på ultralyden da, men du får vel sikkert flere ultralyder siden du venter tvillinger?

mammabenti

18.aug.2011 kl.21:09

SÅ koselig :D

Oh spennende med tvillinger :)

Hobbyvimsa

19.aug.2011 kl.08:49

Så spennende med ul,masse lykke til!!

Skjønn jente dere har:)

Nyt helgen :)

Klem Linda:)

Kristel

05.sep.2011 kl.22:05

Flotte bilder :) Hun er så herlig :D

Skriv en ny kommentar

Rebecca

Rebecca

29, Farsund

Blogger om hverdagen som mamma til Emma på 1 årog om vår lille familie som flyttet til Sørlandet på nyåret. Vi venter tvillinger i slutten av januar! Elsker å ta bilder, dra på turer og lage mat og bake =)

Kategorier

Arkiv

hits