Matlysten er tilbake, pluss JM time i uke 16

Så har vi hatt nok en fin sommerdag her nede på Sørlandet. Jeg har vært til kontroll hos jordmor i dag, og alt stod bra til med de små. Magen vokser og prøvene var fine. 

Emma har vært skikkelig matlei og spist minimalt i 2 ukers tid nå, men i går og i dag har det løsnet skikkelig! Veldig deilig, så kan man senke skuldrene litt mere. Et par timer etter hun hadde spist et helt middagsglass skulle hun få smake på min middag, og jammen var hun ikke sulten. Spiste opp langt over halve porsjonen min også. Og til kvelds (2 timer senere) spiste hun en okei porsjon grøt. Og grøt har Emma ikke ville ha på en evighet. Så da har det kanskje snudd, for denne gangen.

Hiver inn et par bilder av "blidfisen" min..

Stor jente nå, reiser seg opp etter alt

 

Er veldig stas og få spise selv også

 

Var ganske gøy å sitte i lekekassa også5 kommentarer

Inger-Lise

09.aug.2011 kl.21:28

Takk for koselig kommentar hos meg. Det var hyggelig for da fant jeg veien hit til deg. :)

Herlige bilder av den søte jenta di. Og veldig spennende med tvillinger på vei også. Selvom vi ikke har tvillinger er søskenkjærlighet en nydelig ting, så dere har masse å glede dere til! :)

Hilsen Inger-Lise

susanne

14.aug.2011 kl.00:37

Så fin ei pie da :)

Tvillinger er stas, gled deg :)

Rebecca

14.aug.2011 kl.11:29

Inger-Lise: Takk =) Ja, vi har begynt å glede oss nå som sjokket har lagt seg =) Er vokst opp som enebarn og det ønsker jeg ikke for Emma. Er veldig takknemlig som kan få flere barn

Rebecca

14.aug.2011 kl.11:30

Susanne: Takk =)
Det er så godt når de hiver innpå! Enda tenkjer eg om yngstebvarnet vårt, at per bit ho spiser har vi 10 minutter lengre søvn om natta før ho vokner og vil ha pupp. Vi har slutta med nattpupp no, men tanken henger i:) Så spis, spis, spis!!!:)

Skriv en ny kommentar

Rebecca

Rebecca

29, Farsund

Blogger om hverdagen som mamma til Emma på 1 årog om vår lille familie som flyttet til Sørlandet på nyåret. Vi venter tvillinger i slutten av januar! Elsker å ta bilder, dra på turer og lage mat og bake =)

Kategorier

Arkiv

hits