Mei Tai

Da har pakken fra Ebay kommet med den nye Mei Tai'n vår. Kjempe stas og prøve det for første gang! Måtte ta bilde av seansen. Intrykket er veldig bra og Emma satt fint i selen. Lo og koste seg. Selv synes jeg dette var veldig veldig mye bedre enn feks Baby Bjørn som blir veldig tung i skuldre og ryggpartiet. Her ble tyngden fordelt og ingen ubehagelige "trykkpunkt" kjentes. 

 

 
7 kommentarer

De er herlige! Vi har ein som vi kjøpte til eldstemann og som eg har brukt ein del på lillesøster. Godt å ha de tett innpå:)

Linda

08.jul.2011 kl.12:04

herlige bilder

å heldige Emma som får så god nærhet fra mamma og pappa <3

Men reagerer litt på knytingen deres, tror ikke den er særlig heldig.

Her er en god instruksjon for hvordan bære på magen i meitai

http://tettinntil.creocommunico.com/pages/meitaimage.php

Rebecca

08.jul.2011 kl.12:56

Fulgte tegninga som fulgte med denne Mei Tai'n. Stroppen er ikke så lang at den går ann å ta rundt barnet og knyte på bak igjen.. (i følge tegninga var det heller ikke sånn der) Kan det være forskjellige måter å gjøre det på?

Linda

08.jul.2011 kl.20:14

Mener å huske det ikke er helt bra for ryggen til barnet å få press på seg slikt som bildet viser.

Jeg ville spurt på tettinntil for sikkerhetsskyld.

Riktig nok et år siden jeg var der, men i løpet av den tiden så jeg aldri noen som knøyt slikt.

Var snakk om at noe av grunnen til at MT er bedre for barnet, er fordi barnet får beholde den naturlige Cn i ryggen sin.

Men hun ser jo ut til å storkose seg =D

tøybleiemamma?

09.jul.2011 kl.19:27

Ser virkelig ut som hun storkoser seg både hos mammaen og pappaen. Kan du ikke bare ta stroppene under føttene og knyte under rompa istedet for på ryggen?

Rebecca

09.jul.2011 kl.21:17

Ja, vi har stroppa under rompa på henne (og under beina) når vi brukte den (bare testprøvde den på bildet, før senge tid) =) Men synes egentlig det var litt tungt å bære sånn, men kan være pga jeg sliter med bekken og rygg pga tvilling-svangerskapet?

Kristel

11.jul.2011 kl.13:44

Ser ut til at hun koser seg :D

Skriv en ny kommentar

Rebecca

Rebecca

29, Farsund

Blogger om hverdagen som mamma til Emma på 1 årog om vår lille familie som flyttet til Sørlandet på nyåret. Vi venter tvillinger i slutten av januar! Elsker å ta bilder, dra på turer og lage mat og bake =)

Kategorier

Arkiv

hits